Zero Plastica

Zeros er en hip hop gruppe Plastic italiensk født i Genova i 2001 grundlagt af NioSiddharta og Lure.

Teksterne mange af sangene er præget af en vis ironi, at gruppen bruger til at formidle budskaber bedre end at det bærer: opsigelse af en virkelighed ikke en menneskelig skala til magten af ​​individuelle og kollektive bevidsthed. Rap, for Plastic Zero, og evnen til at udtrykke stemninger og temaer reflekterende. Nul Plastica blev gennemgået af Basement Magazine på sin # 1 på Groove Magazine i spørgsmålet januar 2006 og på da bombe Magazine i december 2006.

Diskografi

  • 2000: El Loco, Prelude 2001 - Samarbejde produktion
  • 2001: Dj Trinketto I.A. - Samarbejde produktion
  • 2004: Nul Plastic PrimoPromo - Musik produktion af albummet.
  • 2005: Zena Art Core, Zena Art Core - Produktionen af ​​mixtape
  • 2005: Plastic Zero, Zero Plastica - produktion og samarbejde sang på sporene
  • 2006: World Wide Reggae Hip Hop - 2

Han producerede også mixtapes: Simple Improvisationer af Lure, One Love - World Wide Reggae Hip Hop og DeustchlandReise2003 sammen med rapperen italiensk-tysk BorisM.

Lure

Lure begynder at få passioneret hiphop i 1992 forsøger at gå til rap som en form for udtryk. I 1996 med to venner grundlagde gruppen Merger, alene i 2001 Erik ved, hvilke giver liv til projektet Zero Plastik og endelig i 2003 sluttede han sig organisationen Zena Art Core. På det seneste er han begyndt at musikproduktion.

Diskografi

Album

  • 2004: PrimoPromo
  • 2005: Nul Plastica
  • 2008: P.O.P.?
  • 2011: Just
Forrige artikel Zooloretto
Næste artikel Zermatt

Relaterede artikler