Zeca Pagodinho

01-07-2017 Lucas Lund Z
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Zeca Pagodinho, pseudonym Jesse Gomes da Silva Filho, en brasiliansk sanger og komponist. Sambisti er en del af den gamle garde af Portela Samba School. Nei Lopes sagde til ham: "Zeca er en af ​​de få mennesker, der nyder national enighed, roste herlighed pop med posten."

Biografi

Født i 1959 i Irajá, en af ​​de mest populære nord for Rio de Janeiro, han deltog i Portela Samba School som barn.

Hans første job var i 1983, med samba Camarão que sover bølge løftestang i partnerskab med Arlindo Cruz, og på opfordring af Beth Carvalho. I 2003 indspillede han til MTV Brasil.

I samarbejde med andre kunstnere som Martinho da Vila, Jair Rodrigues, Claudia Leitte, Ivete Sangalo, Nando Reis, Erasmo Carlos og Gilberto Gil har han indspillet CD og DVD Cidade do Samba.

Fortrolighed

Han bor i Tijuca kvarter med sin kone og sine fire børn, Monica Silva Eduardo, Elisa, Louis og Maria Eduarda øjeblikket.

Diskografi

  • 1983: Han sover Camarão Que Onda Lever, participação em disk de Beth Carvalho -
  • 1986: Zeca Pagodinho -
  • 1987: Patota de Cosme -
  • 1988 Jeito Moleque -
  • 1989 Boêmio Feliz -
  • 1990: Mania fra People -
  • 1991: Pixote -
  • 1992: Um dos Poetas do Samba -
  • 1993: Alo, Mundo! -
  • 1995: Samba PRAS Moças -
  • 1996: Deixa Clarear -
  • 1997 Hoje er Dia de Festa -
  • 1998: Zeca Pagodinho -
  • 1999: Ao Vivo -
  • 2000: Água da Minha See -
  • 2002: Deixa Vida Me Levar -
  • 2003: MTV Acústico - Zeca Pagodinho -
  • 2005: À Vera -
  • 2007: MTV Acústico - Zeca Pagodinho
  • 2007: Zeca Pagodinho - Raridades -
  • 2008: Uma Prova de Amor -
  • 2009: Especial MTV - Uma Prova de Amor Ao Vivo -
  • 2010: Vida da Minha Vida -
  • 2011: Ao Vivo com OS Amigos -
  • 2012: O Quintal do Pagodinho -

Honors

  • 2003 præstation Imprensa de melhor kantor
  • 2004: præstation Imprensa de melhor kantor
  • 2005: præstation Imprensa de melhor kantor
  • 2009: VMB - - Best Samba
  • 2009: PREMIO da Música Brasileira -
Forrige artikel Ziconotid
Næste artikel Zagor