Xzaa Tx

21-05-2017 Egon Muther X
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Xzaa Tx er en rapper og BeatMaker italiensk.

Biografi

De første officielle skridt i verden af ​​hip hop samarbejder i 1996, da opgørelsen PescaRap Vol.1 producerer forskellige spor, og hvor det vises for første gang som en rapper, mens du arbejder på selv-producerede demo dæmon også offentliggjort i 1996. Det følgende år, han gentog deltagelse PescaRap Vol.2 stadig tage sig af produktion og distribution.

I 1998 grundlagde han sammen med den uafhængige pladeselskab Ohm Jd FNS og altid sammen, indser EP af FFWK Den Lotta Continua.

Også i sit andet soloalbum med titlen Morphina, hvilket bekræfter binomial med DJ og BeatMaker Ohm Jd, og deltager med sangen "All Hun ruller" fra albummet ROM uddannelse Pescara underjordiske hip hop Ranci2TruthSquaw.

Xzaa Tx & amp; Ohm Jd udgiver i 2000 Black Chronicle Of A Demon Guardian, vision nøje deepcore der strejfer langt fra den typiske kommercielle og Hip hop italiensk, ved hjælp af beholdninger af CUBA Cabbal, MC Laye, The 7 Sekht, Pheiph Move, Radon, Quick.

Samme år vises i udarbejdelse redigeret af unavngivne CID, To Be 2000 med singlen "Projektet Poison".

Diskografi

Album

  • 1996: Demon
  • 1998: Xzaa Tx & amp; Ohm Jd - Morphina
  • 2000: Xzaa Tx & amp; Ohm Jd - Sort Chronicle Of A Demon Guardian

Samarbejde

  • 1996: PescaRap Vol 1 -.
  • 1997: PescaRap Vol 2 -.
  • 1998: F.F.W.K. Den Lotta Continua
  • 1999: Ranci2TruthSquaw R.O.M. - "Alt Spinning"
  • 2000: To Be, 2000 - "The Project Poison"
Forrige artikel XtraDB
Næste artikel Xavier della Gatta