Xmal Deutschland

Xmal Deutschland, også kendt som X-Mal Deutschland eller X Mal Deutschland, var en gotisk rockgruppe i Hamborg, Tyskland, der blev grundlagt i 1980, som blev offentliggjort skiverne for den britiske label 4AD.

Træningen blev oprindeligt består af kun kvinder. Det sidste album udgivet var Devils i 1989.

Historie

Xmal Deutschland blev grundlagt i 1980 af Anja Huwe, Manuela Rickers, Fiona Sangster, Rita Simon og Caro maj i Hamborg, Tyskland. Deres første single var "Großstadtindianer", blev udgivet et år senere med posten ZickZack, altid med den samme etiket de deltog i udarbejdelsen Lieber Zuviel Als Zuwenig. I denne periode blev Rita Simon erstattet af Wolfgang Ellerbrock.

I 1982 udgav bandet en klassiker af gotisk rock "Incubus Succubus". Trommeslageren Caro Må jeg forlade 'bandet for at danne et nyt band og blev erstattet af Manuela Zwingmann i samme år. Tyskland har aldrig haft stor succes, men med Tour i Storbritannien af ​​Cocteau Twins var i stand til at lande på det uafhængige pladeselskab 4AD. Deres første debutalbum var Fetichisme, deres singler "Qual" og "Incubus Succubus II" lavet i 1983 trådte de britiske hitlister Independent, på trods af de tyske tekster.

Manuela Zwingmann orlov 'bandet et år senere og blev erstattet af Peter Bellendir. I 1984 de indså singlen "Reigen", og albummet Tocsin. Den diskos kast blev understøttet af en verdensturné i 1985.

EP Sequenz var hovedsagelig en genindspilning af John Peel Session registreret den 30. april 1985. EP indeholdt sangene Jahr Um Jahr II, Efterår og Polarlicht blev udeladt Der Wind registreret alligevel i løbet af Peel-session.

I 1986 var de åbningen handle for The Stranglers koncert på Wembley Arena i London. I 1987 indspillede han i studierne i Hamborg album Viva. Viva indeholdt mange sange på engelsk, herunder et digt af Emily Dickinson.

Efter oprettelsen af ​​Viva, Manuela Rickers, Fiona Sangster og Peter Bellendir forlod gruppen. Anja Huwe og Wolfgang Ellerbrock fortsatte med at arbejde med Frank Z. på guitar, Henry Staroste på tastaturer og trommer Curt karse. I 1989 indspillede de LP Devils og singlerne "Dreamhouse" og "Jeg vil være i nærheden af ​​dig." Dette var den sidste værk Xmal Deutschland, der fortsatte indtil 1990 med korte optrædener leve op til fuldstændig opløsning af bandet.

Træning

Diskografi

Album

  • 1983 Fetishism
  • 1984 Tocsin
  • 1987 Viva
  • 1989 Devils

Singler og EPer

  • 1981 7 "Großstadtindianer - Zick-Zack Schallplatten ZZ 31
  • 1982 12 "Incubus Succubus - Zick-Zack Schallplatten ZZ 110
  • 1983 12 "Hvad - 4AD Records BAD 305
  • 1983 7 "Incubus Succubus II - 4AD Records AD 311
  • 1983 12 "Incubus Succubus II - 4AD Records BAD 311
  • 1985 7 "Sequenz - Red Rhino RRE-1
  • 1985 12 "Sequenz - Red Rhino RRET-1
  • 1986 12 "/ CD Peel Sessions - Strange Fruit SFPS017
  • 1986 7 "Matador - Exile Xmal 107
  • 1986 12 "Matador - Exile Xmal 112
  • 1987 7 "Sickle Moon - Exile Xmal 207
  • 1987 12 "Sickle Moon -eXile Xmal 212
  • 1989 12 "Dreamhouse - Metronome 871543-1
  • 1989 12 "Jeg vil være i nærheden af ​​dig - Metronome 889709-1
Forrige artikel XXV Universiade