Xentrix

Den Xentrix var en thrash metal band dannet i 1985 i Preston i England.

Historie

Født i 1985 i Preston to år efter udgav de deres første demo med titlen Sult for Demo. Kort efter at underskrive en kontrakt med label Roadracer Records, som de udgivet i 1989, deres debutalbum Shattered Existence.

Det følgende år udgav bandet et andet album, for hvis Advantage? som også vil være deres vigtigste og mest succesrige. I denne periode havde de nogle ophavsretlige spørgsmål for uautoriseret brug af logoet i illustrationen for det indre Ghostbuster Ghostbuster, en genfortolkning derefter udgivet igen med et andet kunstværk.

Bandet brød op efter udgivelsen af ​​hans tredje album med titlen Kin, derefter reformeret efter en periode med inaktivitet med en ny sanger Simon Gordon og en ny guitarist Andy Rudd. Med denne uddannelse den Xentrix, efter at have underskrevet en kontrakt med Heavy Metal Records, udgav de kun én album svøbe, fordi det følgende år besluttede at opdele.

Bandet samlet i 2006 med originale medlemmer for et lille antal koncerter i Storbritannien. I september, har bandet annonceret imidlertid, at de ikke har til hensigt at reformere støt.

Træning

Sidste træning

  • Chris Astley - guitarist, sanger
  • Kristian Havard - guitarist
  • Paul MacKenzie - bassist
  • Dennis Gasser - trommeslager

Andre komponenter

  • Dacaw Hough - stemme
  • Sean Owens - vokal
  • Peter Hiller - lav
  • Steve Hodgson - bass
  • Mel Gasser - lav
  • John Brennan - Batteri
  • Dave Catchpole - Batteri

Diskografi

Studiealbum

  • 1989 - Shattered Eksistens
  • 1990 - for hvis Advantage?
  • 1992 - Kin
  • 1996 - Scourge

EP

  • 1991 - fortyndes i Taste

Demo

  • 1987 - Sult for Demo
  • 1994 - Demo 1994

Enkelt

  • 1990 - Ghostbusters
  • 1992 - Bekendtgørelsen of Chaos
Forrige artikel X-Men
Næste artikel Xinh mun