Xavier Rudd

Xavier Rudd er en australsk singer-songwriter og multi-instrumentalist køn Folk.

Biografi

Han blev født og voksede op i Torquay, Victoria, Australien kontinentale tilstand beliggende i den sydøstlige. Han deltog St. Joseph College, Geelong. Før der iværksættes på sin solokarriere han tidligere har været en del af bandet "Xavier og Hum". Blandt hans inspirationskilder du kan regne den holder af Ben Harper, med hvem han derefter skabte et stærkt bånd af venskab, Leo Kottke, Natalie Merchant og multiinstrumentalist David Lindley. Hans musik afspejler også indflydelsen fra Hawaii musik og af indfødte amerikanere. Xavier er far til to sønner, Joaquin og Finojet. Rudd er vegetar.

Han udviklede et ry som et resultat af flere live-optrædener, musikfestivaler og koncerter i Australien og Nordamerika, hvor hans følgende er mere talrige.

Musik

Xavier Rudd er en en-mands band, der spiller som regel omgivet af en bred vifte af musikinstrumenter bestilt i et kompliceret tre didgerodoo på et stativ før ham, en guitar på skødet, at en pedal ved hans fødder, og i nærheden, klar brug, en serie af lave, banjoer, harmonikaer og trommer, Mange af sangene Rudd bekymring socialt engageret, såsom økologi og oprindelige rettigheder, som ofte låner deres stemmer i dens spor. I 2014 samarbejdede han med Time Square til den fælles Følg The Sun.

Diskografi

Album

  • 2002: Til leje
  • 2004: Solace
  • 2005: Mad i maven
  • 2007: White Moth
  • 2008: Mørke nuancer af blå
  • 2010: Sol Koonyum
  • 2012: Spirit Bird

Live-album

  • 2001: Live in Canada - Uafhængig
  • 2003: Live på Grid - Uafhængig
  • April 11, 2005: Gode Ånd - Uafhængig
  • 2005: Levende Bonnaroo 2005
  • 2007: Levende Bonnaroo 2007

DVD

  • 2006: Gode Ånd: Live At The Enmore anmeldelse
Forrige artikel Xibalba
Næste artikel X264