Xasthur

Xasthur har været en en-mands band depressive black metal amerikansk grundlagt i 1996 af Scott Conner, under pseudonymet "Malefic". De vigtigste emner i teksterne af hans sange er mørke, astronomi, fortvivlelse, had, depression, selvmord og Obes.

Malefic var på turné med Sunn O))), og sluttede afterNachtmystium på scenen, men sagde i et interview med Pitchfork Media, at "Xasthur er ikke et band spille live"

Oprindelsen af ​​navnet

Xasthur navnet er en fusion af to navne: Hastur og Xenaoth. Malefic siger, at han fandt det første navn i Necronomicon og mener, at det henviser til "en dæmon, der dræber mennesker i deres søvn." Sidstnævnte stedet henviser til en himmelsk guddom, og han fandt det i en bog med en religion animist afrikansk-Caribien, Santeria. Oprindeligt navnet var Xasthuriath, men blev senere reduceret til Xasthur i 1997, på tidspunktet for en demo nu ødelagt.

Historie

Projektet Xasthur blev født i december 1995, i Alhambra, Californien: Conner tidligere havde spillet med forskellige lokale død metal grupper i det sydlige Californien. I første omgang gruppen begyndte prøverne og optagelse i et hjem studie med en ustabil formation. En demo af 10 spor i deres første praksis var udbredt på markedet. Mens den oprindelige bånd nu er ødelagt, vises nogle spor på genudgivelsen af ​​det seneste album.

For selvstændige producerede album med Orosius, Malefic sluttede på trommer og vokal fra en ven af ​​gruppen Draconis, der bruges som et kunstnernavn "Ritual". Efterfølgende Xasthur blev den solo projekt af Malefic, selvom Khaija "Blood Moon" Ausar optrådte som session musiker i en forbandelse for den livløse og Xasthur. Inden Kommissionen offentliggør officielle debutalbum, i 2002, blev de registre distribueres i begrænset oplag, som efterfølgende blev offentliggjort af de svenske Total Holocaust Records og andre små underjordiske etiketter.

Det første album, blev Natlig Forgiftning samtidigt udgivet af uafhængige pladeselskaberne Blood Fire Death and Red Stream i 2002. Southern Lord Records udgivet en version af dobbelt LP i 2005. I de kommende år, blev arbejdet med Xasthur omfordelt gennem etiketter som mishagede Records, Moribund Cult, Total Holocaust Records, Battle Kommand Hydra Hoved og dokumentationen. Ud over den demo og EP indspilninger, har Xasthur udgivet flere albums med sort metal kunstnere som Acid lavementer, afterNachtmystium, Ahriman, Leviathan, og Nortt. Xasthur har bidraget til flere tribute album, og har optrådt på diverse kompilationsalbummer. Desuden Malefic samarbejdede blandt andet med projektet drone metal Sunn O))) og black metal supergruppe Twilight.

Træning

Sidste træning

  • Malefic - vokal, guitar, bas, synthesizer, klaver, effekter, batteri

Tidligere medlemmer

  • Ritual - batteri og kor
  • Khaija "Blood Moon" Ausar - tastaturer

Diskografi

Fuld længde album

  • 2002 - Nocturnal Forgiftning
  • 2003 - begravelsen af ​​Væren
  • 2004 - Telepatisk med den afdøde
  • 2004 - at krænke Oblivious
  • 2006 - Subliminal folkedrab
  • 2007 - Defekt Epitaph
  • 2009 - Alle Reflections Drænet
  • 2010 - Portal of Sorrow

EP

  • 2001 - et mørkt Winter
  • 2003 - Selvmord i Dark Serenity
  • 2006 - Xasthur
  • 2010 - 2005 Demo

Demo

  • 2001 - En Gate Gennem blodplettede Spejle
  • 2002 - Rehearsal
  • 2004 - en prædiken i Navn Dødens

Split album

  • 1999 - Orosius / Xasthur
  • 2001 - Xasthur / Acid Enema
  • 2004 - afterNachtmystium / Xasthur
  • 2004 - Xasthur / Ahriman
  • 2004 - Xasthur / Leviathan
  • 2004 - En forbandelse for den livløse
  • 2007 - Striborg / Xasthur
  • 2007 - Cryostasium / Xasthur
  • 2007 - Krypt Kosmic / Xasthur

Samlinger

  • 2005 - Destroyers fra de vestlige Skies: Som Nat fortærer Solen
  • 2005 - Refleksioner fra afgrunden - kapitel I
  • 2012 - Mareridt på Dawn
Forrige artikel Xxtea
Næste artikel Xu Huang