X-Ecutioners

X-Ecutioners er et amerikansk hiphop band dannet i New York i 1989. De anses blandt de bedste DJ i de teknikker til at ridse og slog jonglering, og også var en af ​​de første grupper af all-DJ har indgået med en pladeselskab og for at have udgivet et album.

Gruppe historie

Gruppen blev dannet af 11 disc jockey og vedtaget som det første navn på "X-Men", senere ændret til X-Ecutioners grund af copyright med tegneserien af ​​samme navn fra Marvel Comics. I 1997 gruppen, denne gang dannet af Roc Raida, Rob Swift, Total Eclipse, og Mista Sinista, underskrevet til Asphodel Records.

I 2002, kort efter udgivelsen af ​​sit andet studiealbum bygget fra bunden, Blandet Sinista forlod gruppen i 2005, mens Rob Swift X-Ecutioners droppede ud på grund af kreative forskelle. Siden dengang det var lidt snak om X-Ecutioners. Ifølge bladet Scratch Magazine, gruppen indtastet to nye medlemmer: DJ Boogie Blind og DJ Precision.

Samarbejde

X-Ecutioners gennem årene har arbejdet med mange kunstnere der kommer hovedsagelig fra hip hop scene, herunder Mike Patton, Kool G Rap og Cypress Hill. De arbejdede også med Mike Shinoda og Joe Hahn fra Linkin Park til realiseringen af ​​det indre Det er Goin 'Down og altid med Linkin Parks remix album Reanimation deltog med sangen X-Ecutioner Style.

Gruppen også remixet sangen King of Rock Run-DMC for videospillet Amplitude Harmonix.

Træning

Diskografi

Studiealbum

  • 1997 - X-Pressions
  • 2002 - bygget fra bunden
  • 2004 - Revolutioner
  • 2005 - General Patton vs. X-Ecutioners
  • 2008 - Ground Xero

Samlinger

  • 1998 - Japan X-Clusive
  • 2003 - Scratchology

Enkelt

  • 1997 - Raida tema Remix
  • 1997 - Musik Negra / Wordplay
  • 2001 - Let It Bang
  • 2002 - Det Goin 'Down