X-Darawish

Darawish X er en gruppe af italiensk musik verden, dannet i Bari i 1997 og består af Stratos Diamantis, Dimosthenis Tsamis og Enzo Leone.

Biografi

Stratos og Enzo var kendt i firserne, da de var universitetsstuderende. Med andre studerende, har musikfans været medlemmer af den musikalske gruppe Al Darawish, hvor Diamantis spiller harmonika og guitar Leone. Når der i 1997 gruppen Al Darawish smelter, af dem han grundlagde Radiodervish, mens Stratos Diamantis og Enzo Leone føder X-Darawish med Angelo Pantaleo, Kostis Maraveyas og Domenico Ricco.

I 1998 X -darawish indspillede deres første album, En ratsa min Fatsa; genudgivet i 2000 af Plakaten, der betaler dem prisen POP ROCK n Philippos Nakas Conservatory i Athen og Rock FM-radio som den bedste nye gruppe af året i Grækenland. Deltagelse i forskellige nationale tv-programmer og internationale festivaler. I 1998 producerede de med instruktør græske Nikos Soulis videoklip af den fælles vandpibe '; enkelt er valgt af fransk radio RFI Musique i udarbejdelsen af ​​europæiske Top Pops, hvor X Darawish repræsenterer Grækenland og Italien sammen med U2, der repræsenterer Irland i samme kompilering. I 1999 udgav han albummet A ratsa min Fatsa UK revideret af Ian Anderson til magasinet Folk Roots. I samme år X Darawish spille på Folk Dranouter Festival i Belgien med Nick Cave, James Taylor og mange andre internationale kunstnere. I 2000 sangen Vassilikos er spilleliste med europæisk radioen som den belgiske Radio 1 og Multikulti Berlin .. I marts 2008 blev offentliggjort i Grækenland deres seneste arbejde med titlen Domino. I 2009 deltager i]

Den 16. juli 2008 stykket "Cosmopolis Festival" Kavala Grækenland

Den 12 Juli, 2009 at spille "Earth Festival" i Vlasti Kozani Grækenland

I 2010 stykket "22º Festival Ethno - Jazz" i Thessaloniki Grækenland

25 juni, 2011 Festival spiller "dør til port" i Bari, Italien

I 2005 og 2008, spiller som gæster på "Festival of Middelhavet converse."

Træning

  • Stratos Diamantis: harmonika, percussion, stemme,
  • Enzo Leone: elektrisk guitar, stemme,
  • Dimosthenis Tsamis: stemme
  • Joseph Berlen: tromle


Samarbejdspartnere

  • Davide Viterbo - cello
  • Christos Zelelidis: tromle
  • Omiros Komninos: lav
  • Dominic Rich: lav
  • Artemis Christofilakos: tekster
  • Michele Perugini: tromle
  • Andrea Gallo: lav
  • Dimitris Talarougas: percussion

Diskografi

Da X-Darawish

  • 1997- Bootleg
  • 1998- En ratsa min Fatsa
  • 2008- Domino

Sådan Darawish

  • 1993 - Al Darawish
  • 1996 - Radio Dervish


Tidligere komponenter og samarbejdspartnere

  • Angelo Pantaleo
  • Diego Morga
  • Giannis Nonis
  • Rocco Draicchio
  • Kostis Maraveyas
  • Hlias Moros
  • Aldo Bagnoni
Forrige artikel X-bundet ichthyosis
Næste artikel XVII århundrede