Loredana Taccani

)

Loredana Taccani, også kendt under navnet Loredana, er en italiensk sanger.

Biografi

Datter af Master Sandro Taccani, debuterer på femten, underskrive en kontrakt med CGD etiket, udgiver nogle 45 omgange med orkestret af Gianni Ferrio, at få nogle tilbagemeldinger med sangene og Bevilacqua Gustavino Fem kikærter.

I 1959 deltager i Zecchino d'Oro spiller Brev til Pinocchio, en sang skrevet af Mario Panzeri, i kombination med barn Giusi Guercilena.

Sangen vandt ikke, men havde en god succes, hvilket øger det følgende år, når det optages af Johnny Dorelli.

Imens Loredana Taccani karriere fortsætter gennem hele årtiet, der tegner sig for Durium og nord.

I 1962 deltager han i Burlamacco guld med dråber af stjerner, kombineret med Brunetta.

Senere trak han sig tilbage fra musik; senere bliver sekretær Rita Dalla Chiesa.

Delvis diskografi

78s

  • 1958: George / Whisky let

45s

  • 1958: George / Whisky let
  • November 11, 1958: Fem kikærter / Bevilacqua Gustavino
  • 1961: Miss smuk / Det er ikke sandt
  • 1961: møde dig / jeg er ked af, undskyld, undskyld
  • 1964: Prøv / Sport
  • 1965: Ved verdens ende / Som om intet var hændt
  • 1966: Kærlighed forstæder / Gelsomino
  • 1967: Synger canarito / Et hus under opførelse
  • 1968: A Love forstæder / Gelsomino
Forrige artikel Lidt efter lidt
Næste artikel Leder Phonographic