Lord Belial

20-03-2017 Mike Toubro L
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Herren Belial er en svensk black metal band dannet i Göteborg i 1992.

Biografi

Gruppen blev grundlagt i 1992 af sanger / guitarist Mørk, Vassago guitarist, bassist og trommeslager Bloodlord Sin. Bandet indspillede den første demo med det samme, The Art of Dying; dens efterfølger i 1994, Into The Frozen Shadows, indkøbt for Lord Belial en kontrakt med etiketten Ingen Fashion Records, og et år senere udgav de deres debutalbum, Kiss the Goat. I midten af ​​1997 udgivet de kommer ind i Moonlight Gate, efterfulgt af en tur i Sverige. Bandet også turnerede sammen med Dismember, Disfear og sataniske Slaughter, før udgivelse i 1999, Unholy Crusade.

Træning

  • Thomas "Mørke" Backelin - guitar, vokal
  • Niclas "Vassago" Andersson - guitar
  • Anders "Bloodlord" Backelin - lav
  • Micke "Sin" Backelin - Batteri

Diskografi

Demo

  • 1993 - kunsten at dø
  • 1994 - Into the Frozen Shadows

Album studie

  • 1995 - Kiss the Goat
  • 1997 - Enter The Moonlight Gate
  • 1999 - Unholy korstog
  • 2002 - Angelgrinder
  • 2004 - segl Belial
  • 2005 - Nocturnal Beast
  • 2007 - Åbenbaringen - Det 7. segl
  • 2008 - The Black Curse

Samlinger

  • 2008 - Ancient Demons

Split album

  • 2002 - Doomed af Døden
  • 2003 - Purify Sverige

EP

  • 2003 - Scythe of Death

Videografi

VHS

  • 2001 - Night Divine

DVD

  • 2004 - Mark of the Beast