LaFee

LaFee er en tysk sangerinde.

Kunstner genre Alternativ rock / goth-rock, har solgt over en million eksemplarer på verdensplan. Det er kendt primært i det centrale Europa, især i de tysktalende lande.


Han debuterede i 2006 med albummet LaFee, publicering i de følgende år flere album og singler. Oprindeligt knyttet til EMI, fra 2009 til hans optegnelser er udgivet af pladeselskabet Capitol.

Biografi

Født i Stolberg, hun er den yngste datter af Bernhard og Keriakoulla Klein. Hendes mor er af græsk oprindelse, mens hans far er tysk. Han har en bror fire år ældre, Andreas. I 2007 dimitterede hun fra en Hauptschule.

Begyndelsen og debut

Han er begyndt at sende demoer til forskellige tv-shows fra en alder af ni, og blev inviteret til at deltage i tre af disse. I september 2004, i en alder af tretten, var han i Kiddy Contest, en konkurrence telesivo sang for drenge, hvor hun blev spottet af producenten Bob Arnz, der har foreslået en kontrakt med den berømte pladeselskab EMI.

Marts 10, 2006 blev frigivet virus, single af hendes debutalbum, eponyme LaFee. Fra starten af ​​sin karriere har han været støttet af magasinet Bravo.

Senere gik de ud for den enkelte Prinzesschen, Was ist das og Mitternacht. Alle fire personer har været ganske vellykket salg i Schweiz og Østrig. Albummet har vist sig ganske vellykket nok til at blive tildelt platin status i Østrig.

Mellem november 2006 og foråret 2007, han også medvirkede i sæbeopera Ninas Welt.

31 December, 2006 holdt sin største koncert ved Brandenburger Tor i Berlin.

Jetzt erst recht, den anden disk

6 juli, 2007 han udgivet sit andet album, Jetzt erst recht, som hurtigt vandt guld i Tyskland, nåede toppen spot østrigske og gode positioner i Tyskland, Schweiz og indtaste Klassificeret i Frankrig . Den første single var Heul doch, af kommerciel succes. De blev senere offentliggjort, og Beweg dein Arsch Wer bin ich. Hun modtog Echo Award for "Best New Artist",. I april 2008 blev albummet også udgivet i Italien. Det viste sig i den tyske sæbeopera Gute Zeiten, Schlechte Zeiten.

Debut på engelsk: Shut Up

I 2008 offentliggjorde han i hele Europa på hans første album udelukkende indspillet på engelsk, Shut Up. Den indeholdt tolv numre taget fra de to foregående albums og oversat fra tysk. Rekorden er den værste af sin karriere, med meget lave salg i hele kontinentet; var faktisk kun en enkelt sætning, Shut Up, den engelske version af Heul doch.

Ring Frei

Den 21. november 2008 blev det offentliggjort Ring Frei, enkelt tilpasset fra den fjerde studiealbum fra sangeren, udgivet den 2. januar, 2009. Albummet debuterede på sjetteplads

de tyske -træer, den femte i den østrigske og den enogtyvende i Schweiz, også indgå i det franske. Den 6. marts 2009 udgivet en anden single, Scheiss Liebe. Albummet er ude endnu ikke i Italien. Samme år, han indledte en rundtur i de forskellige stadier i Tyskland, Schweiz og Østrig.

Ved afslutningen af ​​sidstnævnte er det taget for første gang siden begyndelsen af ​​sin karriere, en pause.

EMI fra Capitol

I november 2009 blev det udgivet sin første kollektion, The Best of LaFee. Fås i to forskellige versioner, udgave "dag" med en CD-udgave og "nat" med to cd'er, albummet nåede toppen stedet Østrig; enkelt lancering Der Regen fällt, Jetzt erst recht oprindeligt indeholdt i albummet, har netop nået positionen fireoghalvfems i Tyskland, mens den i Østrig og Schweiz er ikke engang dukkede op i placeringerne.

Samtidig blev det meddelt, at fremtidige udgivelser af sangeren, med den hensigt at følge en musikalsk sti end tidligere gjort, mister i samarbejde med den historiske gruppe, der ledsagede optagelser af hans tidlige optegnelser, vil komme ud ikke mere for EMI, men Capitol, stadig bundet til EMI.

Frei

Maj 29, blev 2011 udgivet en ny single, Ich Bin, som forudser albummet Frei ud den 1. juli. LaFee har gentagne gange udtalt, at dette album vil være forskellig fra de tidligere, der herskede lyder gotisk-rock og hun havde en aggressiv udseende, typisk teenage rebel. Nu, at 21 år er fast besluttet på at tage andre musikalske retninger.

Diskografi

Album

  • 2006: LaFee
  • 2007: Jetzt erst recht
  • 2008: Shut Up
  • 2009: Ring Frei
  • 2011: Frei

Samlinger

  • 2009: The Best Of LaFee

Enkelt

  • 2006 - Virus
  • 2006 - Prinzesschen
  • 2006 - Was ist das
  • 2006 - Mitternacht
  • 2007 - Heul doch
  • 2007 - Beweg dein Arsch
  • 2007 - Wer bin ich
  • 2008 - Shut Up
  • 2008 - Ring Frei
  • 2009 - Scheiss Liebe
  • 2011 - Ich Bin
  • 2011 - Leben Wir Jetzt

DVD

  • 2006 - Secret live
  • 2007 - LaFee Erst Recht
  • 2007 - Wer Bin Ich - Ein Märchen Ungeschminktes

Træning

  • LaFee

Ex-Komponenter

  • Ricky Garcia
  • Goran Vujic
  • Klaus Hochhäuser
  • Tamon Nüssner

Tour

  • Das Erste Mal Tour
  • Lass Mich Frei Tour
  • Jetzt Erst Recht Tour
  • Fødselsdag Tour
  • Ring Frei Tour

Priser vundet

  • Echo Award i bedste nye kunstner
Forrige artikel Lognormal fordeling