Bygning U.S.L. Lucca

Bygningen U.S.L. er en bygning beliggende i A. Marti, 263 i Lucca. Med sin artikulation elementære mængder omkring hovedbygningen er en betydelig variation af den italienske arkitektoniske rationalisme under den fascistiske æra, det mest interessante område i Lucca.

Historie

Kendt af borgerne i Lucca som "den røde bygning", byggeriet stiger i 1934, som hjemsted for Institut for sociale hygiejne, og opfylder behovene i Provincial Consortium for tuberkulose, som bør omfatte opførelse af en lille bygning med en etage over jorden beregnet til børns daginstitution, bygning med søjlegangen på de vigtigste facade og tagterrassen er praktisk muligt. Bygningen har undergået ændringer i systemet planivolumetrico og påtænkte anvendelse.

De interventioner, som har udviklet sig over tid udelukkende er fokuseret arbejder relateret til god vedligeholdelse af arkitekturen med værker af ordinær og ekstraordinær vedligeholdelse. Bygningen er i øjeblikket, i februar 2013 til salg.

Arkitektur

Bygningen ligger på en masse langs alléen A.Marti, dengang købt af Provincial konsortium for tuberkulose, med udsigt over byens mure nær den nye havn IV Novembre, nu St. James Grav, og er inkluderet i boligområder forstad til San Marco.

Bygningen, planlægge leddelte stande på to etager plus kælder. Det flade tagterrasse er at være levedygtig og tilgængelige for de forskellige etager ved hjælp af åbninger på første sal og den vigtigste trappe til anden sal.

Terrasserne, ledsaget af enkle rækværk synlige i facader, er de forskellige planer lukket for passage og vise sig at være nogen endelig gulve, men med den nødvendige imprægnering synlige.

Planterne af bygningen er delt af en korridor præsentere de forskellige etager og en trappeskakt forbinder lodret fremhævet på de vigtigste højde til A.Marti med en cirkulær indkørsel.

Strukturen, bygget i 1934 har et volumen stringent og består af enkle formelle kvalifikationer. Karakteriseret i den sydlige højde af kroppen af ​​den cirkulære trappe med store vinduer og indgangen til en høj ordet overdækket terrasse med gulvet lavet af armeret beton og glas, for at give lys til rummet nedenunder.

Vinduerne er af varierende størrelser og tage i tidsplaner en arkitektonisk træk typisk for 30'erne.

På facader af bygningen er der ingen særlige eller dekorative elementer. Den væg lavet af konventionelle resultater, der skal pudses med kalk og malet rød.

Relaterede artikler