Bufflehead

Golden-mindre er et lille hav ænder af slægten Bucephala amerikanske.

Beskrivelse

De måler 32-40 cm i længden og vejer 270 til 550 gram, med hannerne større end hunnerne. Med et gennemsnit på 35,5 cm i længden og 370 gram i vægt, stridende med Anas crecca titel af ænder amerikansk mindre.

Voksne hanner har en mørk hoved med en stor hvid hætte bag øjet og en krop overvejende hvid med en sort ryg. Voksne hunner har en brun hoved med en hvid plet bag øjet og et mindre organ meste brun.

På engelsk kaldes Bufflehead er kombinationen af ​​bøfler og hoved, med henvisning til den mærkelige form af kugleformede hoved af denne art.

Udbredelse og levesteder

De er vandrende og de fleste vintre på de kystnære farvande eller på indre farvande åbne øst og vest kyster Nordamerika og det sydlige USA. The Goldeneye mindre besøgende ekstremt sjældne i Vesteuropa.

Deres avl habitat består af søer og damme i skoven i Alaska og Canada, herunder næsten helt levested for den boreale skov eller taiga.

Reproduktion

De yngler i huller i træer, ofte ved hjælp af gamle spætte reder nordlige eller Pileated spætter, lejlighedsvis til 425 m fra vandet. Bjerget bluebird, sluge træerne og den europæiske stær konkurrere med dem for reder og var registrerede tilfælde af en kvindelig Goldeneye Islandsk, der dræbte en voksen kvinde Goldeneye mindreårig og hans yngel. De foretrækker hulrummene mindre, da de tilbyder en mindre konkurrence med Quattrocchi større. Et kuld kan variere fra 5 til 10 æg. Æggene er generelt ca. 36,3 mm i bredden og 50,6 mm i længden, med en gennemsnitsvægt på ca. 37,4 gram. Inkubationstiden varierer fra 28 til 33 dage, hvor hunnen er snarere drifter. Baseret på din placering, kan de overleve fra 45% til 5% af ynglebestanden som følge af faktorer som kulde temperatur, regn, konkurrenter eller rovdyr. Hunnen forlader reden efter fem eller seks uger, og de små får vingerne mellem 45 og 55 dage gammel.

Supply

Disse dykkende fugle er på udkig efter mad under vandet. Freshwater hovedsageligt lever af insekter og i havvand, de lever primært på krebsdyr og bløddyr. Nogle steder endda vandplanter og fisk æg ofte en vigtig kilde til mad.

Bevarelse og rovdyr

The Goldeneye mindreårig ikke har tendens til at samles i store flokke; grupper er normalt begrænset til nogle få individer. Raiders voksne omfatter vandrefalken, den sneugle, den skaldede ørn, stor hornugle og høg Cooper. Hunnerne kan blive dræbt i reden af ​​pattedyr som væsler og mink og andre Goldeneye for competezione reder.

I Nordamerika hvert år bliver dræbt af ænder jægere mere end 70.000 ledere af bøfler, dyr sandsynligvis jages i alt for mange, selv om de kun er mellem 1 og 2% af spil i Nordamerika akvatiske fordrivelse. Udover andejagt, miljømæssige forsømmelse er en anden stor risiko for denne fugl, da boreale skove fældes mere og mere. Selvom Goldeneye mindre nidifichino også i menneskeskabte redekasser, de stadig har brug for deres skov habitat.

Forrige artikel Bruno Bianchi
Næste artikel Basil Apocapa