Brodequin

Den brodequin er en brutal dødsmetal band fra Knoxville, Tennessee, født i anden halvdel af halvfemserne.

Gruppe historie

Den brodequin, hvis navn stammer fra et instrument for tortur brugt i middelalderen og designet til at smadre benene på ofret, blev grundlagt i slutningen af ​​1998 af brødrene Mike og Jamie Bailey med trommeslager Chad Vægge. De indså det år den første demo, og derefter udgive to år senere det første studiealbum torturinstrumenter som snart vil genoptrykt før ablerede Records og derefter af Uovertruffen Brutality Records. I 2002 kom Festival of Death, efter optagelserne af hvilke Vægge blev erstattet af Jon Engman, der kommer fra Foetopsy. I 2003 udgav bandet EP Forspil til Udførelse, og året efter udgav de deres tredje album Metoder til Udførelse

Musikalske stil

Musikken af ​​brodequin vil være præget af en "mur af lyd" guitar overvældende kombineret med allestedsnærværende blast beats af trommer og guttural stemme. Samt landsmænd vælte ud, vil kick off med ekstreme lyd lanceret af kvælning og Cannibal Corpse. Teksterne komponeret af forsanger Jamie Bayley nuværende spørgsmål i forbindelse med død, tortur, lemlæstelse, mord og seksuelt misbrug, alle fortalt på en realistisk måde og med henvisning til den historiske baggrund.

Træning

  • Jamie Bailey - vokal, bas
  • Mike Bailey - guitar, slagtøj
  • Henning Paulsen - Batteri
  • Tchad Walls - Batteri
  • Jon Engman - Batteri

Diskografi

Studiealbum

  • 2000 - torturinstrumenter
  • 2001 - Festival of Death
  • 2004 - Metoder til Udførelse

EP og split EP

  • 2002 - Skabt til at dræbe delt med Aborted, Misery Index og Drowning
  • 2003 - Prelude til Udførelse
  • 2004 - Stop Madness / Forspil til Udførelse med Tears of Decay

Demo

  • 1999 - Demo
Forrige artikel Beacon
Næste artikel Benzoylperoxid