Bønner

16-02-2018 Grethe Horn B
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Bønnerne er et band af italiensk popmusik, især på mode i halvfjerdserne.

Gruppe historie

Komplekset er dannet i anden halvdel af tresserne i Catania, og begynder at spille for det meste dækker musikkens beat.

Debut af Bønner foregår i 1969, når de offentliggør ARC med sangen Sømanden, salt hund Et dække af Procol Harum; denne optagelse, dog stadig isoleret.

De Bønner fortsætter med at gøre aftenen, og deres tilbagevenden til studiet i 1975 blev forfremmet af sangeren Gianni Bella, der giver gruppen en pladekontrakt med CGD og som vælger dem til at lancere en genoplivning af en kendt årsag i 1918 : som det regner.

Disken har en betydelig succes og solgte over en halv million eksemplarer.

Aktiviteterne i gruppen fortsætter med offentliggørelsen af ​​nye sange, som jeg græder og Cara ind på hitlisterne, og fundet gode resultater.

1977 er en heldig år for Bønner, at efter det opnåede succes, udfører nogle touring i Canada, USA og Sydamerika, hvor mange måneder regnede de diagrammer af bedste sælgere.

I sangen Du kan ikke dø i det berørte del kor, mens på Sanremo Festival i 1978 sole har sangen, skrevet af Gianni Bella for musikken og hans bror Antonio Flot til teksten, som har en stor respons fra salget.

Ved udgangen af ​​1979 sanger og bassist Tony Franco Morgia Ranno forlade gruppen; og et par måneder senere, den keyboardspiller Gino Finocchiaro: er Franco erstattet af sin tvillingebror, Carmelo Morgia, mens keyboardspiller erstatter Gaetano Coco.

Komplekset deltager i "International Udstilling af komplekser", præsenteret af Pippo Baudo.

I 1996 Bønner har lavet en rekord, Ever-grøn, udgivet af Sony Music og designet primært til det europæiske marked.

Deres aktiviteter fortsatte med deltagelse i tv-programmer om større netværk såsom: Stjerner af Middelhavet; Den antifestival; Napoli før og efter; Min sjæl.

I 2002 udgav de en CD, der indeholder, blandt andre sange, stjerner, dækning af sangen Heaven Skal Mangler en engel i Tavares, en succesfuld gruppe af halvfjerdserne.

Opmuntret af succesen, under deres tour 2005 Bønner har udgivet en ny cd kaldet Bønner evigt, summa af deres forretning og Miscellany af varianter lige fra Beans stil til latin musik. Blandt sporene medtaget, blandt andre de dage, som jeg vil leve, jeg ønsker at dø for kærlighed, Joena.

Et andet vigtigt projekt ser Bønner med orkestret til at spille de største hits af baptisterne, at optage et live album udgivet i begrænset oplag.

Bønner var også forfatterne til slutningen tema i programmet af tv-netværket La 7 Processen Biscardi.

For nylig har gentagne gange grebet ind i TV Live liv, Raiuno program hostet af journalist-vært Michele Cucuzza.

I 2006 Pippo Panasci forlader gruppen.

Bønnerne stedet, nu trænet af Peter Cristaldi en af ​​de historiske grundlæggerne af gruppen, Carmelo Morgia, Pippo Grillo, Pengeskab Finocchiaro, Maurizio Cristaldi, udsættes for aftener og forskellige lokale tv-programmer og ikke.

Træning

  • Armando Simola: solo stemme
  • Salvatore Fundet: solo stemme
  • Franco Morgia: lead vokal, guitar
  • Carmelo Morgia: lead vokal, guitar
  • Giuseppe Russo: Guitar
  • Pippo Panasci: guitarer og kor
  • Joseph Grillo: guitarer og kor
  • Pier Paolo Cristaldi
  • Tony Ranno: bas, kor
  • Gino Finocchiaro: tastaturer, kor
  • Gaetano Coco: tastaturer, kor
  • Alex Magri: tastaturer, kor
  • Maurizio cristaldi:, kor
  • Medmindre Finocchiaro: kor

Tidslinje for uddannelse

Diskografi

33 omgange

  • 1975 som det regner
  • 1976: Jeg græder
  • 1978: Suns
  • 1983: Bønner
  • 1990: Endnu en gang kan man

CD

  • 1991: Melo Morgia synger Bønner
  • 1998: Stjerner
  • 2001: Bønner synge Battisti
  • 2005: The Beans evigt
  • 2006: De smukkeste sange af Bønner

45s

  • 1969: en sømand / Øjne god
  • 1975: Da det regnede / jeg kender
  • 1976: Jeg græder / Det betyder, at jeg elsker
  • 1977: Kære / Hvis jeg lader min kvinde
  • 1978: Suns / Jeg vil savne
  • 1979: En anden kærlighed / Lad
  • 1979: Lukket / Hvis
  • 1981 T'aspetterò / Silvia
  • 1982: Jeg vil give dig / hvordan kan jeg vide
  • 1983: I Paradise der går

45s udgivet i udlandet

  • 1976: Como llovia / Yo vide
Forrige artikel Bokeo provinsen
Næste artikel Busselton