Bonin flyvende ræv

08-03-2018 Tanja Holm B
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Den Bonin flyvende ræv af en flagermus, der tilhører familien af ​​Pteropodidi, endemisk for Ogasawara-øerne.

Beskrivelse

Dimensioner

Bat middelstore, med underarmen længde mellem 124,9 og 142,4 mm, længden af ​​foden mellem 42 og 50 mm og længden af ​​ørerne på 23 til 29 mm.

Udseende

Pelsen er lang, tæt, semi-oprejst på ryggen og strækker de nedre lemmer til tæerne. Den generelle farve af kroppen er sortbrune-brun, mere eller mindre dækket med lange, grove hår med spidsen grålig-hvid. Hovedet har mørkebrune reflektioner, næsen er lang, næseborene er rørformede og lidt adskilt af en dyb rille strækker sig i længderetningen til den øvre læbe, øjnene er store. Ørerne er korte, trekantede, delvist skjult i pels og med en konkavitet på bagkanten lige under spidsen. De fløj membraner er fastgjort langs siderne og bagenden af ​​den anden metatarsal. Det har ingen hale, mens uropatagio, tæt dækket med hår, er reduceret til en tynd membran langs de indre dele af de nedre lemmer.

Biologi

Behavior

Det tog tilflugt i den tætte løv af træer i små grupper i løbet af vinteren og om sommeren solitarily.

Supply

Dens robuste tænder indikerer en diæt af frugt tyk hud, herunder flere arter af Sapodilla, og blomster af Agave americana. Da frugten normalt opsamles i plantagerne, anses det for skadeligt for afgrøder.

Reproduktion

Den gengiver en gang om året. Generelt Parringen sker om vinteren.

Udbredelse og levesteder

Arealet af denne art er begrænset til Ogasawara-øerne: Chichi Jima, Haha Jima, Kita Iwo Jima, Iwo Jima og Syd Iwo Jima.

Han bor i oprindelige skove.

Taksonomi

Ifølge opdeling af arten Pteropus udført af Andersen, blev P. pselaphon fødes ind P. pselaphon arter Group sammen med Fr. vetulus, P. insularis, P. pilosus, P. tuberculatus, P. nitendiensis, P. fundatus, tokudae P. og P. allenorum. Denne medlemskab er baseret på egenskaberne af at have en ram kraniet forkortet, da tilstedeværelsen af ​​en hylde baseline i præmolarer og tilstedeværelsen af ​​et spir tilsat i de øvre hjørnetænder.

Bevaringsstatus

IUCN rødliste, i betragtning af den smalle sit sortiment og fragmentering, den langsomme fald i dens levested, ranking P. pselaphon som kritisk truede arter fra udryddelse.

Forrige artikel Benoît Vaugrenard
Næste artikel Breast selvransagelse