Blunt-eared bat

Bat-eared bat er en glat familie af Molossidi, den eneste art af slægten Tomopeas, endemisk til Peru.

Beskrivelse

Dimensioner

Bat af lille størrelse, med den samlede længde mellem 73 og 85 mm, længden af ​​underarmen mellem 31,2 og 34,5 mm, længden af ​​halen mellem 34 og 45 mm og en vægt på op til 3,5 g.

Kraniel og dental funktioner

Skallen er flad og blid. En langsgående depression er til stede midt i den nasale knogler. Kindbensbuerne er meget fremtrædende. Trommehulens bulla har en usædvanlig skiveformet.
De er kendetegnet ved følgende dental formel:

Udseende

Pelsen er lang, blød og tyk, kortere i de nedre dele. Farven på bagsiden lysebrunt, medens de ventrale dele spænder fra brungul til gul-creme. Bunden af ​​hårene er overalt grå. Snuden er aflang og sortbrune, overlæben er bred og strækker sig ud over den nedre er dækket med hudfolder for udtalt og en fringing hår. Næseborene er korte og lidt rørformet. Ørerne er moderat lange, adskilt mellem dem, vinklet fremad, med en konkavitet på forkanten lige under spidsen og er sortbrune. Tragus er lille og afrundet, mens antitrago er underudviklet. Vingerne er store, mørkt og angrebet de bageste ankler. Enden af ​​den lange hale strækker sig med de sidste to ryghvirvler over den brede uropatagio, som er fint dækket med bittesmå hår på begge overflader. Fødder og ben er tynde, mens slidbanen er lang.

Biologi

Behavior

Han bor solitarily under store kampesten eller rock-hulrum.

Supply

Den lever hovedsageligt på biller.

Reproduktion

Unge kvinder blev taget til fange i juli og august. Fødsler formentlig finde sted mellem maj og september i de tørreste områder.

Udbredelse og levesteder

Denne art er endemisk til den tørre og halvtørre kystregion nordvestlige Peru.

Han bor i skovene i op til 1.000 m over havets overflade.

Taksonomi

Oprindeligt indeholdt i familien af ​​Vespertilionids, denne bat holder morfologihe mellem kendetegnene, at familie, og at der i øjeblikket er omfattet. De seneste pro-genetiske undersøgelser har styrket den aktuelle position.

Bevaringsstatus

IUCN rødliste, i betragtning af den begrænsede udbredelsesområde og faldende befolkningstal på grund af tab af levesteder, klassificering T.ravus som en sårbare arter.

Zoological Society of London, i henhold til bestemte kriterier og demografiske udvikling, betragtes som en af ​​de 100 arter af pattedyr i større risiko for at uddø.

Forrige artikel Bassetti
Næste artikel Business Center