Blue-fronted amazon

Amazon fronteblu er en fugl af papegøje familien.

Beskrivelse

Størrelse over gennemsnittet med sine 37 cm, har grønne grundfarve med nogle afskalning gult på ventrale. Hovedet har en blå ansigtsmaske meget markant på panden. Området omkring øjet, hagen og halsen er dyb gul. Vingerne har røde skuldre og røde speculum fjer i bunden af ​​top 5 sekundære svingfjer; de primære fjer er lilla-blå. Halen er grøn skygge i gult. Øjet har en iris med orange ring perioftalmico klar. Den næb er mørkegrå med mørke voks næsebor og ikke meget tydeligt, fordi filopiuma lidt skjult af mørket. Benene er grå. Unge er magen til de voksne, men de typiske farver er næsten fraværende eller nuanceret ansigtsbehandling og iris er brun.

Den blå-fronted amazon aestiva som beskrevet, kaldes "Amazon fronteblu Brasilien", fordi dens rækkevidde er beliggende i den østlige og sydøstlige del af landet, især på området for Rio Grande do Sul og Mato Grosso.

Den blå-fronted amazon xanthopteryx, også kaldet "Amazon fronteblu Paraguay," adskiller sig fra de nominere underart af tilstedeværelsen på skulderen af ​​en gul farve, der overlapper med den røde. Denne underart er spredt på et stort område lige fra regionerne i nord og øst for Bolivia mod sydøst Mato Grosso, det nordlige Argentina, gennem den sydlige del af Paraguay, hvor befolkningen er numerisk stærk.

Distribution

Det lever et stort område, der strækker fra Brasilien til Paraguay, fra Bolivia til Argentina.

Biologi

Han foretrækker livet i skoven tilpasse perfekt til primære skove i Amazonas typen og de sekundære dem, mere åbne, med spredte træer og tykke buske, men det er ofte observeret i åbne sletter i deres søgen efter føde. Han elsker livet i gruppen og flytter i store flokke i morgen afgår fra træer sovesal og er sat i bevægelse for at nå de græsningsarealer. Par kan identificeres, fordi de er altid sammen under flyvningen. Det er en støjende papegøje, der udsteder en advarsel højt og kontinuerligt i alle bevægelser. Under ynglende par reden i hule træer og en rede det kan bruges i mange år i træk. Hunnen lægger 2-4 æg, som inkuberes i 28-29 dage, og de små, uafhængige omkring 16-18 uger, de ikke forlader reden, før den ottende eller niende leveuge.