Blake Shelton

27-10-2017 Bjørg Ahm B
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tollison Blake Shelton er en sanger og musiker.

Han debuterede i 2001 med singlen Austin, først fra hendes eponyme debutalbum. Singlen nåede førstepladsen på Billboard Country Song og 18 på Hot 100. Både hans andet album, The Dreamer, offentliggjort i 2003, og den tredje, Blake Shelton snoretræk & amp; Grill få gode resultater i USA modtager både guld.

Han har udgivet seks albums, og er blevet tildelt i årenes løb med ni priser fra Country Music foreninger. I 2011 blev han valgt som træner i talent viser The Voice, sammen med Christina Aguilera, Adam Levine og Cee Lo Green.

I 2011 giftede han kollega Miranda Lambert.

Diskografi

Undersøgelse

  • 2001 - Blake Shelton
  • 2003 - The Dreamer
  • 2004 - Blake Shelton snoretræk & amp; Grill
  • 2007 - Pure BS
  • 2008 - Startin 'Fires
  • 2011 - Red River Blå
  • 2012 - Skål, det er jul
  • 2013 - Baseret på en sand historie ...
  • 2014 - At Tilbage Sunshine

EP

  • 2008 - Blake Shelton: Collectors Edition
  • 2010 - Hillbilly Bone
  • 2010 - Alt Om Tonight

Samlinger

  • 2009 - Blake Shelton - The Essentials
  • 2010 - Loaded: The Best of Blake Shelton

Enkelt

  • 2001 - Austin
  • 2001 - All Over Me
  • 2002 - Ol 'Rød
  • 2002 - Baby
  • 2003 - Heavy Liftin '
  • 2003 - Playboys af tex verden
  • 2004 - Når nogen ved du så godt
  • 2004 - Nogle Beach
  • 2005 - Farvel Time
  • 2005 - Ingen andre end mig
  • 2006 - Må ikke Make Me
  • 2007 - Jo mere jeg Drik
  • 2008 - Forside
  • 2008 - Hun ville ikke være Gone
  • 2009 - jeg vil bare Hold On
  • 2009 - Hillbilly Bone
  • 2010 - Alt Om Tonight
  • 2010 - Hvem er du, når jeg ikke ser
  • 2011 - Honey Bee
  • 2011 - Gud gav mig Du
  • 2012 - Drink On It
  • 2012 - Over
  • 2012 - Bare en Fool
  • 2013 - Sure Be Cool hvis du gjorde
  • 2013 - Boys 'Round her
  • 2013 - Mine Ville være dig
  • 2014 - Doin 'Hvad hun kan lide
  • 2014 - My Eyes
  • 2014 - Medicin
Forrige artikel Bluggoe
Næste artikel Bethel