Beth Carvalho

Beth Carvalho, alias Elizabeth Santos Leal de Carvalho er en brasiliansk sangerinde og komponist aktiv siden halvfjerdserne og opdageren af ​​andre kolleger kunstnere talentfulde som Jorge Aragão, Arlindo Cruz, Almir Guineto, Zeca Pagodinho, Luiz Carlos da Vila og gruppen Fundo de hkg.

Biografi

Født i 1946 i Rio de Janeiro af João Francisco Leal de Carvalho og Maria Nair Santos Leal, han har en søster, Vania. Det besluttede, ved en tilfældighed, for at blive en musiker efter at have modtaget en guitar som en gave fra sin mor, komponist for klaver.

Han begyndte at synge og spille, ledsaget af sin far, i parterne i nabolaget i Rio de Janeiro, påvirket af Bossa Nova.

I 1964 blev hans far forvist af militærdiktaturet for hans progressive ideer. Beth, at forsørge sin familie, begyndte han at undervise i musik i Rio de Janeiro. Hun var aktiv i forskellige politiske, kulturelle og sociale.

Hun giftede sig i 1979 med fodboldspiller Edson de Souza Barbosa, National 1966. Luana blev født februar 22, 1981, også som sanger og skuespiller mor. Hvilket split fra sin mand efter et par år, har han haft andre relationer. I øjeblikket bor hun i Rio de Janeiro, i nabolaget São Conrado.

Aktivisme

Sider politisk til Leonel Brizola, Fidel Castro og Hugo Chavez. Du Botafogo supporter og indskrevet i PDT.

Understøttet Luiz Inácio da Silva i alle sine kampagner: han var en del af koret, der sang Lula Lá i 1989. I 2010 støttede han kandidatur Dilma Rousseff til præsident. Understøtter også MST.

Diskografi

Studiealbum

  • 1965 - Porque morrer de Amor?
  • 1966 - Muito na Wave
  • 1969 - Andança
  • 1971 - Beth Carvalho: Especial
  • 1971 - Amor, amor
  • 1973 - Canto Para Um Novo Dia
  • 1974 - Pra Seu regering
  • 1975 - Pandeiro og Viola
  • 1976 - Mundo Melhor
  • 1977 - Nos Botequins da Vida
  • 1978 - De Pé ingen Chão
  • 1979 - Ingen Pagoder
  • 1980 - Feeling Brasileiro
  • 1981 - Na Kilde
  • 1982 - Traco de União
  • 1983 - Søster ingen Rosto
  • 1984 - Coração Feliz
  • 1985 - Das Bençãos Que Virão Com Os Novos Amanhãs
  • 1986 - Beth
  • 1987 - Beth Carvalho Ao Vivo em Montreux
  • 1988 - Toque de Malicia
  • 1988 - Alma do Brasil
  • 1989 - Saudades fra Guanabara
  • 1991 - Beth Carvalho Ao Vivo ingen Olímpia
  • 1991 - interprete
  • 1992 - Perolas - 25 Anos de Samba
  • 1993 - Beth Carvalho Canta eller Samba de São Paulo
  • 1994 - Beth Carvalho Canta eller Samba de São Paulo bind II
  • 1996 - Meus Momentos
  • 1996 - Brasileira da Gema
  • 1998 - Perolas gøre Pagoder
  • 1999 - pagoder fra Mesa - Ao Vivo
  • 2000 - pagoder fra Mesa 2 - Ao Vivo
  • 2000 - Os Melhores do Ano Vol II ".
  • 2001 - Navn Sagrado - Beth Carvalho Canta Nelson Cavaquinho
  • 2003 - Beth Carvalho Canta Cartola
  • 2004 - Beth Carvalho - En Madrinha do Samba Ao Vivo dig til at bestille
  • 2005 - Beth Carvalho og Amigos
  • 2011 - Samba Nosso Tá na Rua

DVD

  • 2004 - Beth Carvalho - En Madrinha do Samba Ao Vivo dig til at bestille
  • 2006 - Beth Carvalho - 40 Anos de Carreira Ao Vivo ingen Theatro Municipal
  • 2008 - Beth Carvalho Canta eller Samba da Bahia

Shows

  • 1968 - III Festival Internacional da Canção, med gruppen Golden Boys - Maracanazinho, Rio de Janeiro.
  • 1969 - OL i sang - Grækenland
  • 1969 - IV Festival Internacional da Canção - Maracanazinho, Rio de Janeiro.
  • 1979 - Show Beth Carvalho - Cine Show Madureira, Rio de Janeiro
  • 1987 - Beth Carvalho bor, Montreux
  • 1991 - Show of Beth Carvalho - Vis huset Olimpia, São Paulo.
  • 1999 - Pagode de mesa - i Rio de Janeiro
  • 1999 - Esquina Rio, sammen med Walter Alfaiate, Moacyr Luz, Luiz Carlos da Vila, Nelson Sargento, Dona Ivone Lara, den lokale bar Pirajá São Paulo
  • 2000 - Vis de Jorge Aragão - Olympus, Rio de Janeiro
  • 2000 - Beth Carvalho og batteri af Mangueira - Olympus, Rio de Janeiro.
  • 2000 - Pagode de mesa 2 - Tom Brasil, Sao Paulo
  • 2001 - Navn Sagrado - Rival Teater, Rio de Janeiro
  • 2003 - Alma feminina, Eliane Faria, sammen med Ademilde Fonseca - Rival Teater
  • 2003 - Beth Carvalho og gruppen "En fin flor gøre samba" - Centro Cultural Carioca - Rio de Janeiro
  • 2004 - Projeto fra idade gøre Mundo - Centro Cultural Banco do Brasil - Brasilia, DF
  • 2005 - Beth Carvalho og andre: Almir Guineto, Luiz Carlos da Vila, Zeca Pagodinho, Dudu Nobre, Dona Ivone Lara, vo Jongo og Maria da Serrinha - Teatro Municipal do Rio de Janeiro, RJ
  • 2006 - Beth Carvalho til Mineirão Vou festejar synger foran 75.000 fans af Atlético Mineiro,
  • 2006 - Beth Carvalho - Teatro Municipal do Rio de Janeiro, RJ
  • 2006 - Beth Carvalho - Teatro SESI - Porto Alegre, RS - ingen Samba Project Theatre
  • 2006 - Beth Carvalho 60 ani - Canecao - Rio de Janeiro
  • 2006 - Beth Carvalho synger Bahia samba - Teatro Castro Alves - Salvador, BA
  • 2007 - Beth Carvalho synger Bahia samba - Canecao - Rio de Janeiro.
Forrige artikel Brandon Soo Hoo