Bernhard Günter

Bernhard Günter er en tysk komponist. Det er citeret for at være grundlægger og ejer af etiketten for alternativ musik Trente Oiseaux.

Lær at spille trommer og guitar i ungdomsårene. Efter at have studeret musik seriel, micropolyphony og psykoakustik under et ophold i Paris, vendte han tilbage til Tyskland i 1986. Fra året efter starten optagelse musik til din computer. Opmuntret af Francisco López, Trente Oiseaux grundlagde mærket i 1995, hvilket vil blive en netto etiket i 2008. I 1999 blev han tildelt en hædrende omtale fra Prix Ars Electronica. I løbet af sin karriere har han samarbejdet med projekter + Minus, Brachklang og Klangstaub.

Hans musik, inspireret af Pierre Boulez, Morton Feldman, til musique beton, og bygget ved hjælp lydkilder af forskellig art, er det kendetegnet ved sine "mikro lyde" bare hørbare digitale vekslende med øjeblikke af stilhed.

Delvis diskografi

  • 1993 - Un Peu De Neige Salie
  • 1994 - Detaljer Agrandis
  • 1996 - Home, uudsige-
  • 1999 - Buddha Med The Sun Face / Buddha med månen Face
  • 1999 - Univers Temporel Espoir
  • 2000 - Brun, Blå, Brun On Blue
  • 2000 - Tid, Dreaming sig selv
  • 2001 - Crossing The River
  • 2001 - Japan
  • 2001 - Monochrome Hvid / Polychrome W / Neon Nails
  • 2001 - Derefter Silence
  • 2002 -
  • 2002 - Monochrome Rust / Differential
  • 2002 - Redshift / Abschied
  • 2004 - Vigtig besked
  • 2005 - Den écoute Libéré
  • 2005 - Ataraxia
  • 2006 - Trans ~
  • 2007 - Mellom Paradis Og Helleviga
  • 2008 - Sechs Kleine Stücke
  • 2008 - Oto Dake
  • 2010 - Refleksion og resonans
Forrige artikel Barbara Allen
Næste artikel Bryd magi