Benedict Tudino

Benedict Tudino er en italiensk forfatter.

Med speciale i nursery rhymes og børnelitteratur, har hun udgivet flere bøger for italienske forlag og har arbejdet tæt sammen med UNICEF til pædagogiske projekter og formidling af de grundlæggende rettigheder. Blandt hans vigtigste samarbejder erfaring i teater med skuespilleren Dario Fo og hans partnerskab med Gianni Rodari. Gennem årene har han lavet flere teatergrupper og i 1987 grundlagde han Cultural Association Rhino Chained i Fiano Romano, i provinsen Rom, hvor mange år organiseret Borgofestival, et omrejsende festival for scenekunst og kultur, der finder sted i gaderne i den gamle landsby af landet og i greves slot Orsini. Blandt hans publikationer i landet Pinocchio rettigheder, lavet med den italienske udvalg af UNICEF; Kobolduno, en historie for børn at lære de teknikker til skrivning, offentliggjort af Lapis udgaver; Filastorie og kram, indsamling af børnerim offentliggjort af Omicron; Analyse, til en bog give værktøjer til at drengene til at udføre logiske analyser og lære at skrive rim, udgivet af Lapis udgaver.

Bibliografi

  • 1979 Undervisning Teater, red. Omicron, bogen ikke er der, instrueret af G.Rodari.
  • 1989 faun var Harlekin, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom.
  • 1991 Forestil teater, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom.
  • 1992 Mænd, monstre og vidundere, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom ..
  • 1993 Historier om vores historie, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom.
  • 1994 Mindet om i verden, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom.
  • 1995 Filastorie og kram, B. Tudino; illustrationer af L. Terranera; Ed. Omicron.
  • 1996 Historien om vores historier, og ADISU La Sapienza-universitetet i Rom.
  • 1997 Foglioaquadretti, kommunerne Fiano Romano og Capena.
  • 1998 Analyse, illustrationer af L. Terranera; Lapis udgaver.
  • 1999 Håndværk, illustrationer af L. Terranera; Lapis udgaver,
  • 2000 Kobolduno, Tudino B. og G. Koch; illustrationer af L. Terranera; Lapis udgaver,
  • 2001 dagbog Smith, B. og G. Koch Tudino; Ill. L. Terranera; Lapis udgaver,
  • 2002 Historien om alle historier, illustrationer af L. Terranera; Lapis udgaver,
  • 2003 første film, og Lazio-regionen.
  • 2004 landet Pinocchio rettigheder UNICEF Italien.
  • 2005 Hvor er Lille Prins, UNICEF Italien.
  • 2006 Øen rettigheder, UNICEF Italien.
  • 2007 Pinocchio illustrerede, og. MUP Parma.
  • 2008 Momo har ikke tid, UNICEF Italien.
  • 2009 Gratis at flygte, Ill. Marianna Veri; og Justitsministeriet, afdeling. Prison Administration, Direktoratet Penitentiary Institutes of Parma.
  • 2010, Catherine Helligtrekonger, og Wuert Italien.
  • 2011, jeg respekterer, Myndighed for børn og unge.
  • 2012, Ridning regnbuen, Ill. Lorenzo De Luca; og Justitsministeriet, Institut for Penitentiary Administration, Direktoratet Penitentiary Institutes of Parma;
  • 2013 Historier om ting linet op, så gave af byen Bologna
  • 2014 Rettigheder Pinocchio ved Kommune Bologna
Forrige artikel Bitterhed
Næste artikel Boot