Barthezz

Barthezz, kunstnernavn på Bart Claessen, er en hollandsk disc jockey og producent af trance musik.

Biografi

Aktiviteterne Claessen begyndte i 1998, i studiet produceret med sit eget soveværelse. Frugten af ​​hans arbejde, en demo kaldet "The Groove Studio."

I 2000 deltog han i en konkurrence til at blande sange af Vengaboys og vandt med remix af "Cheekah Bow Bow", som derefter vises som en bonus track i en enkelt af de Vengaboys. Det er i denne periode, at hans demo "On the Move" køb berømmelse og vises i markeringer af internationalt anerkendte disc jockey. Opmuntret af denne første succes, Barthezz underskrive en kontrakt med pladeselskabet Purple Eye og i 2001 offentliggjorde for det indre "på vej". Sangen nåede den øverste position i forskellige nationale ranglister og gradvist blevet en international succes. I samme år, en anden enkelt med til at gøre ham berømt: "inficeret".

I 2002 blev han udnævnt til to Barthezz TMF Awards og udgivet singlen "Rock 'n' Roll", der i tillæg til den oprindelige version indeholder remix redigeret af Dumonde. Mærkeligt, Claessen udgivet single under pseudonymet Steroshaker grundet uoverensstemmelser med deres pladeselskab.

Diskografi

Enkelt

  • 2001: On The Move
  • 2001: Inficeret
  • 2002: Rock 'n' Roll
  • 2004: persona non grata
  • 2005: Playmo
  • 2008: Fang mig
  • 2008: Madness
  • 2008: Da Morning Comes
  • 2008: First Light
  • 2010 Elf
  • 2010: Hartseer
  • 2010: Hvis jeg kunne
  • 2011: Manden der vidste for meget
  • 2011: El Dorado
  • 2011: Fantomah
Forrige artikel Brothers ARCHIBUGI
Næste artikel Bølgelængde