Bards

16-10-2017 Esau Larsen B
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Den Aedi, er et band fra italiensk Macerata San Severino Marche. Deres musik er en blanding af indie rock og støjrock.

Biografi

Den Aedi født i San Severino Marche i 2007 fra Celeste Carboni, Paul Tica, Mere Jones, Claudio og Daniele Cat Lovers.

I 2008 offentliggør de en gratis download, deres første EP med titlen The Adventures of gul. I 2009 udgav de deres første officielle EP til Elevator Records, med titlen polsk.

I 2010 var det tur af deres første LP med titlen Aedi Met Heidi og udgivet af Seahorse Recordings, i samarbejde med det italienske Køleskab.

Den 11 Feb 2013 udgivet af den polske etiket Gusstaff Records, producent blandt andre af Tarwater, Hugo Race og Sacred Hearts, deres andet album Ha Ta Ka Pa. Albummet blev godt modtaget af de europæiske kritikere og publikum , ser den kunstneriske produktion af Alexander Hacke fra Einstürzende Neubauten, som førte dem til at spille rundt Italien og Europa. Under turen, bandet åbner leve af kunstnere som Akron / Family, Kid Millions og andre.

Træning

  • Celeste Carboni
  • Paul Tica
  • Jones Mere
  • Claudio Lovers
  • Daniel Cat

Diskografi

Album

  • 2010 - Aedi Met Heidi
  • 2013 - Han Ta Ka Pa

7 "og EP

  • 2008 - De eventyr af gul
  • 2009 - Polsk

Videografi

  • 2010 - hun er glad
  • 2011 - Monster
  • 2011 - Peter & amp; Clara
  • 2013 - Kanin på vejen
Forrige artikel Burnup