Avskum

Den Avskum er en gruppe D-slå Sverige, skabt i 1982 i Kristinehamn. Stærkt påvirket af decharge gennemgår Avskum delt i 1988 at blive genforenet i 1994. Alle oprindelige medlemmer, bortset fra guitaristen, er de stadig en del af bandets dannelse. I øjeblikket de fortsætter deres koncert aktivitet for Europa, og i 2004 også lavet en to-ugers turné i USA. Deres tekster ofte beskæftiger sig med spørgsmål som atomkrig og kapitalisme.

Træning

Nuværende

  • Pyri - Batteri
  • Håkan - guitar
  • Gunnar - stemme
  • Jörgen - lav

Ex komponenter

  • Henke - guitar
  • Carlén - guitar

Diskografi

Album studie

  • 1997 - Recrucified af systemet
  • 1998 - Crime & amp; Straf
  • 2000 - i en ånd af masseødelæggelsesvåben
  • 2003 - Punkista!
  • 2008 - Uppror Underifrån

EP

  • 1984 - korsfæstet af systemet
  • 1999 - Fra vision til mareridt
  • 2002 - Venter på en anden Bloodbath

MC

  • 1982 - 001 Avskum
  • 1985 - Live at Blitz, Oslo
Forrige artikel Aurelie Revillet
Næste artikel AIESEC