Avatar

25-05-2017 Poul Bugge A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Avatars er en gruppe svensk melodisk dødsmetal.

Historie

Avatars er født i Göteborg i mellem 2001 og 2002, og underskrive deres offentlige debut i januar 2003. Bare i 2003 udgav de deres første demo med titlen Personlige Observationer, efterfulgt i 2004 af de EP 4 grunde til at dø.

Mellem 2003 og 2005 bandet udfører hovedsageligt mellem Gøteborg og omegn med omkring fyrre datoer.

I 2005 kommer de to singler "My Shining Star" og "Og jeg siger farvel", som vil indgå i bandets første album, med titlen Tanker om ingen i morgen, der blev offentliggjort i begyndelsen af ​​2006.

Albummet markerer stærke salg i Sverige og spillede bandet som en tilhænger af Impaled Nazarene i en halv snes datoer lotus rundtur i Tjekkiet, Holland og Storbritannien.

I efteråret 2006, bandet stadig optræder som en supporter for den europæiske turné i Evergrey i tyve datoer, der påvirker Tyskland, Spanien, Frankrig, Danmark og Storbritannien.

Også i 2006 den første video af Avatar af sangen "My lysende stjerne."

I begyndelsen af ​​2007 bandets andet album med titlen Schlacht og sangen, der giver titelnummeret produceres et videoklip.

Bare i de første par måneder af 2007, Avatar støtte In Flames i en rundvisning i Norge og Sverige. Mellem januar og februar 2008 at gøre Europa deler scenen med bandet Nekrolog og Holy Moses. I marts samme år, de er inviteret til at spille i Austin, Texas sammen med Sabaton og Enslaved.

Mellem 2008 og 2009 i løbet af de mange datoer på svensk jord Avatars spillet som tilhængere til Megadeth, Slayer, Arch Enemy, Backyard Babies og Hardcore Superstar. Til højre ad med sidstnævnte mellem oktober og November 2009 lave en ny europæisk turné med datoer også Italien i Milano, Rom, Bologna og Roncade.

Den 11. november 2009 udgav bandet deres tredje album med titlen Avatar, som var den første single "The Great Pretender", som også er produceret en musikvideo med sangen "Queen of Blades".

5 februar 2010 underskrevet en aftale med Sony Music Entertainment Tyskland til distribution af deres tredje album i Tyskland.

I 2010 ledsager turnéen som åbningsbandet Europæiske Yorkers Warrior Soul i Tyskland, England, Holland, Sverige og den skandinaviske turné i Dark Tranquillity.

I 2012 udgav de deres fjerde album, med titlen Black Waltz. I 2013 ledsaget som åbningen handle Avenged Sevenfold på deres europæiske turné sammen med Five Finger Death Punch, der erstatter den enhed, der har måttet afbryde deres tour på grund af fødslen af ​​søn af sangeren David Draiman.

Den 11 Marts 2014 offentliggjorde datoerne for offentliggørelsen af ​​den femte album, med titlen hagl Apocalypse. Marts 17 blev frigivet musikvideoen til den første single fra albummet af samme navn.

Træning

  • Johannes Eckerstrom - stemme
  • Jonas Jarlsby - guitar
  • Simon Andersson - guitar
  • Henrik Sandelin - lav
  • John Alfredsson - Batteri

Diskografi

Album studie

  • 2006 - Tanker om No Tomorrow
  • 2007 - Schlacht
  • 2009 - Avatar
  • 2012 - Black Waltz
  • 2014 - Hail Apocalypse

Demo

  • 2003 - Personlige Observationer

EP

  • 2004-4 grunde til Die
  • 2011 - Black Waltz EP

Enkelt

  • 2005 - "Mit Shining Star"
  • 2005 - "Og jeg Dit Bud Farvel"
  • 2009 - "The Great Pretender"
  • 2014 - "Hil den Apocalypse"
  • 2014 - "Bloody Angel"
Forrige artikel Aristippo
Næste artikel Aristippo