ASP

07-03-2018 John Bille A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

ASPs er en tysk gothic metal band, der blev grundlagt i 1999. De tager deres navn fra kaldenavnet på gruppens leder, Alexander Spreng sagde "Asp".

Træning

  • Alexander "Asp" Frank Spreng - stemme
  • Matthias "Matze" Ambré - guitar
  • Andreas "hoster" Gross - lav
  • Oliver "Himmi" Himmighoffen - Batteri

Diskografi

Album

  • 2000: Har Du mich vermißt?
  • 2001: Duett
  • 2003 Weltunter
  • 2004: Interim Works kompendium
  • 2005: Aus der Tiefe
  • 2007: Requiembryo
  • 2007: En gang i en Lifetime
  • 2008: Horror vacui
  • 2008: Zaubererbruder
  • 2008: AKOASMA - Horror vacui live
  • 2009: Von Zaubererbrüdern - Live & amp; Unplugged

EP

  • 1999: ASP
  • 2002: Die Zusammenkunft EP
  • 2005: Sult
  • 2006: hässlich
  • 2006: Ydmyghed
  • 2006: Isobel Goudie
  • 2007: ASP live
  • 2007: Nie Mehr!
  • 2008:. Die DJ Arkiv Vol 1
  • 2008:. Die DJ Arkiv Vol 2
  • 2008:. Die DJ Arkiv Vol 3

Enkelt

  • 2003 Weltunter
  • 2003: Stille Nacht der
  • 2004: Ich vil brennen
  • 2004: Hvor Gør det Gods Go
  • 2005: Schwarzes Blut
  • 2006: Werben
  • 2006: Ich bin ein wahrer Satan
  • 2006: Ich bin ein wahrer Satan
  • 2006: Varieté Obscur
  • 2007: Duett
  • 2008: Denn ich bin der Meister
  • 2009: Wer sonst? / Im Märchenland

DVD

  • 2009: Von Zaubererbrüdern - Live & amp; Unplugged
Forrige artikel Alexander Farnerud
Næste artikel Adolfo Pérez Esquivel