Ardea alba

Den store hejren er en fugl, der tilhører familien af ​​Herons.

Beskrivelse

Den Egret er den største blandt Ardeidae i Europa. Det har den helt hvide fjerdragt, der ikke ændrer i løbet af året. Næbbet er generelt gul og benene er mørkt eller falmet gul i bunden i løbet af året. Som alle hejrer, men hun har en brudekjole i yngletiden. I denne periode næbbet bliver sortbrune og fødder bliver mere gul til rødlig. Den fjerdragt er lysere og fjer strækker ligesom en fan på den nederste del af ryggen. I flugt ser meget massiv og da alle hejrer holder halsen bøje S.

Biologi

Reproduktion

De store egret reder både par i kolonien, med andre Hejrer. Reden har en diameter på mindre end en meter, og er placeret i siv eller træer. I yngletiden de ornamentale fjer er meget vigtige som et visuelt signal både under de vielsesceremoni parader som aggression mod fremmede individer. Hannen forsvarer sit territorium ved at udføre arbejdsstillinger af trusler ved ekspandering af disse penne, alternandovi også korte cirkulære fly og angreb med næbbet. Men når man møder de to partnere er en ceremoniel hilsen: penne er rejst på ryggen, mens hejrer løfter vingerne. Det fastsætter fra 2 til 5 æg, lyseblå, der inkuberes i 25 dage. Egg størrelse: 61x43 mm. Unge er hvid. De bevæger sig væk fra reden efter omkring tre uger og flyve efter omkring 6 uger gammel

Supply

Den lever i et isoleret måde, nogle gange i små grupper, hovedsagelig i vådområder. Normalt bruger teknikken "gå langsomt". Den lever generelt fisk, men også insekter, padder og krybdyr; selv lejlighedsvis fange små pattedyr og unger af fugle.

Udbredelse og levesteder

I Italien anses det regelmæssige vandrende arter og dels overvintrer og yngler i det nordlige Italien og Po-deltaet Han deltog fugtige miljøer, især rørskove, våde enge, ved bredden af ​​søer og floder.; lejlighedsvis det kan findes på områder som havalger banker og udækkede områder af tidevandet. Det kan findes i landbrugsområder, især i oversvømmede rismarker.

Bevarelse

Denne art har et stort distributionsområde og en meget stor population. Af disse grunde IUCN anser en art lav risiko for at uddø.

Det er en beskyttet art i henhold til loven 157/92.

Forrige artikel Alteo Dolcini
Næste artikel Abbey of Echternach