Apodemus rusiges

Træet mus Kashmir er en gnaver af familien af ​​Murider udbredt i det indiske subkontinent.

Beskrivelse

Gnaver af lille størrelse, med længden af ​​hovedet og kroppen mellem 83 og 107 mm, længden af ​​halen mellem 91 og 120 mm, længden af ​​foden på mellem 21 og 24 mm, længden af ​​ørerne på mellem 15 og 19 mm.
De øvre dele er grå-brunlig mørke. De lavere sektioner er grålig-hvid. Fødderne er hvidlig. Halen er længere end hoved og krop, mørkere ovenfor og lettere nedenfor. Hunnerne har et par bryster og brystfinner 2 par lysken ..

Biologi

Behavior

Det er slags sediment bolig og nat.

Supply

Den lever af plantedele og lejlighedsvis insekter.

Reproduktion

Den gengiver i foråret og sommeren. Hunnerne føder 3-9 unge ad gangen.

Udbredelse og levesteder

Denne art er udbredt i Pakistan og den nord-østlige indiske delstat Jammu og Kashmir.

Han bor i bjergskove, Shrublands, overdrev i klippefyldte områder, skove og nåleskove sub-alpine mellem 1.980 og 3.350 meter over havets overflade.

Bevaringsstatus

IUCN rødliste, betragtes som det brede område og store befolkning, ranking A.rusiges som truede minimum arter.

Forrige artikel Alexis Søde
Næste artikel Alberto Zozaya

Relaterede artikler