Antonio Buonomo

28-02-2018 Anna Howitz A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Antonio Buonomo er en italiensk sanger-sangskriver og skuespiller.

Biografi

Han begyndte sin musik meget ung, underskrive en pladekontrakt med CRP, lille etiket napolitanske, og deltage i Festival of Napoli i 1967 med Nun pauser "er kæden i kombination med Mirna Doris, og oprigtighed, Gino Da Procida.

I de følgende år, han vender tilbage til begivenheden, præsentere Guappetella sammen med Giacomo Rondinella på festivalen Napoli i 1968, efterbehandling på tredjepladsen, og 'O masto, med Mario Merola, Festival of Napoli i 1969.

Skift derefter pladeselskab, skifte til Zeus, og deltage i Festival of Napoli i 1970 med 'Nnammurata' Marechiaro og sunget sammen med Mario Abbate, og den ironiske Casanova 70, parret med komikeren Oreste Lionello.

I 1973 debuterede han i teater med paradeforestilling af Mario Trevi 'O politimand, som er skrevet af Gaetano Di Maio.

Efter andre optagelser mærke ændringer igen, flytter til Hej, hvormed han deltog i Sanremo Festival i 1976 med The feministiske sang, der skabte stor opstandelse for sin provokerende tekst.

Det fortsatte sine aktiviteter i underholdningsindustrien verden, sammen med sangkarriere af den aktør, scenen og skærmen.

I 2008 medvirkede han i filmen Den tidlige fugl fangster ormen Francesco Patierno imidlertid; I samme år vandt han Premio Carosone karriere. I 2009 medvirkede han i Fortapàsc af Marco Risi, i rollen som Camorraen klanen tilhører Lorenzo Tale Tale af Marano di Napoli.

Diskografi

33 omgange

  • 1971 - Antonio Buonomo
  • 1973 - Gun alto tenor pistol ...
  • 1975 - Men det søde
  • 1976 - Den feministiske
  • 1977 - Ret tid ... forkert pige ...

45s

  • 1966 - Alleramente / Tengo "eller kerne dint'o sukker
  • 1967 - Nun pauser er kæde / af guitarer eller hav
  • 1967 - Oprigtighed / "Ncopp'o Pusilleco
  • 1968 - Guappetella / 'En Sarracena
  • 1969 - "O striptease / 'En vuttata
  • 1969 - "O masto / 'En smuk cchhiù nnammurata
  • 1970 - Sang uden voice / Tengo vint'anne
  • 1970 - 'O Portrait «og Nanninella /' En hungersnød« og ll'uommene
  • 1970 - Dette ansigt er ikke ny / Du min smerte
  • 1970 - "O rammariello / Nun er gelusia
  • 1970 - Casanova 70 / 'nnammurato «og Marechiaro
  • 1970 - Tavula hvid 'og jul / Malarosa
  • 1971 - "Na brun / 'Et telefonopkald
  • 1973 - Gun pistol ... alto tenor / Marianto 'MBO' MBO «
  • 1973 - "O guappo nnammurato / 'En serenade masto Achilles
  • 1973 - Schiattoso tango / O ringformede blankesten
  • 1974 - Ah, Matalena! / Miette 'til Meglia! ...
  • 1975 - Den kost / Sheriff Frank
  • 1975 - Det var en mandag / ...........
  • 1976 - Den feministiske / engel ildstedet
  • 1976 - Baby Blå / Get i gymnastiksalen

Filmografi

  • Den tidlige fugl fangster ormen, instrueret af Francesco Patierno imidlertid
  • Fortapàsc, instrueret af Marco Risi
  • Gorbaciof, instrueret af Stefano Incerti
  • Ræven Sophia og gåden solenergi, instrueret af Andrea Lucisano