Aneka

Aneka, pseudonym Mary Sandeman, er en skotsk sanger ankom til første position af britiske singlehitliste i august 1981 hittet japanske Boy.

Biografi

Han debuterede i 1981 med sangen japanske dreng, sangen forblev på toppen af ​​den britiske hitliste for en uge, men i de diagrammer for tolv uger. Succesen blev ligeledes gentaget sangen Ooh Shooby Doo Doo Lang, som sammen med lille dame, og jeg var fri og succes for japansk dreng bidrog til salget af albummet, der tog sin titel fra debutsingle, japansk dreng.

Senere blev de udgivet som singler Heart Beat og Rose, Rose, Jeg elsker dig, offentliggjort i et album. Aneka har været et beskedent opsving takket være spillet Grand Theft Auto: Vice City, hvor japanske Boy blev sendt i radioen Flash FM.

Under hans rigtige navn, Mary Sandeman, er i øjeblikket en sanger skotsk Symfoniorkester.

Diskografi

Album

  • 1981 - Japanske Boy

Enkelt

  • 1981 - Japanske Boy
  • 1981 - lille dame
  • 1982 - Ooh Shooby Doo Doo Lang
  • 1982 - I Was Gratis
  • 1983 - Heart Beat
  • 1984 - Rose, Rose, Jeg elsker dig
Forrige artikel Akakor
Næste artikel Atomkraft i Polen