Andrew W.k.

27-02-2018 Rasmus Lund A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Andrew Fetterly Wilkes-Krier, der er kendt under pseudonymet Andrew WK, er en musiker og sangskriver.

Biografi

Andrew W.k. Han blev født i Los Angeles, Californien og voksede op i Ann Arbor, Michigan, hvor, i en alder af 4, begyndte han at tage klaverundervisning gennem University of Michigan School of Music. Han gik på college Privat Skoler Greenhills, før deltage EF High School mellem 1993-1997, hvor han studerede jazz tastatur. Hans far er professor James Krier, velkendte University of Michigan.

Ikke meget er kendt af Andrew W.k. forud for hans succes: der er betydelige tvivl om hvem der er, og hvordan det kom til sin nuværende situation. Vi ved, at han var en ven af ​​bandet Wolf Eyes og udgivet et par sange under deres navn. Han har udgivet flere singler fra Bulb Records som en solo musiker, før du flytter til New York i en alder 18. Andrew WK er også en wrestler, så hans karakter er inkluderet i videospillet Backyard Wrestling II: Der Går neighboorhood indeholder også Party Hard, hans spor i OST af spillet.

Den 19. juni 2013 i løbet af O Music Awards i New York har han sat en ny verdensrekord. Han spillede trommer i 24 timer i træk. Også til stede var Chad Smith fra Red Hot Chili Peppers til at give støtte til kunstneren.

Diskografi

Studiealbum

  • 1998 - plads til at ånde
  • 2001 - Jeg bliver våd
  • 2003 - The Wolf
  • 2006 - Luk opkald med murstensvægge
  • 2009-55 Cadillac
  • 2009 - Gundam Rock

EP

  • 2000 - AWKGOJ
  • 2000 - Party Til You Puke

Samlinger

  • 2010 - Mor til menneskeheden

Mixtape

  • 2009 - Present: Damn! Den Mixtape Vol. 1

Enkelt

  • 1998 - plads til at ånde
  • 2001 - Party Hard
  • 2002 - hun er smuk
  • 2002 - Sjov Night
  • 2002 - We Want Fun
  • 2003 - Tear It Up
  • 2003 - Never Let Down
  • 2003 - Længe leve part
  • 2006 - Ikke går i seng
  • 2009 - Vi ønsker at Groove
  • 2010 - Jeg er Vagabond

DVD

  • 2006 - Hvem Knows

Optrædener på kompilationer

  • 2003 - Warped Tour 2003 Tour Compilation
Forrige artikel André Ooijer
Næste artikel Anden molær