Andrew McDermott

Andrew McDermott var en britisk sanger, tidligere frontmand i Threshold.

Biografi

McDermott begyndte sin karriere udfører i engelske klubber og forsøger at skabe sit eget band, indtil han flyttede til Tyskland for at deltage Sargant Fury i 1991.

I 1992 som en gæst i enslydende debutalbum Fair Warning som korsanger.

Efter tre albums og bandet brød op i 1998 McDermott tiltrådte Threshold erstatter Damian Wilson.

I 2003 Wieland Hofmeister - en fan af Threshold nabo McDermott - bad ham om at slutte sig til hans projekt Yargos. McDermott er aftalt, og i 2005 blev udgivet et album.

I 2007, et par dage før "Live Reckoning" tour med Threshold, uventet han forlod bandet. Til turnéen blev midlertidigt erstattet af tilbagelevering af Damian Wilson.

I 2010 udgav han albummet Menneske Parasite med Powerworld Ilker Ersin

McDermott arbejdede på at skabe et soloalbum, men på 3 august 2011 døde af nyresvigt efter fire dage i koma.

Diskografi

Sargant Fury

  • 1991: Stadig Vil du have mere
  • 1993: lille fisk
  • 1995: Drej side

Threshold

  • 1998: Klon
  • 1999: Dekadent
  • 2001: Hypotetisk
  • 2002
    • Koncert i Paris
    • Kritisk masse
  • 2003 Trådløs: Akustiske Sessions
  • 2004:
    • Kritisk Energi
    • Undergrunden
    • Svar
  • 2006: Overflade til Stage
  • 2007: Dead Reckoning

Yargos

  • 2005: At være eller ikke at være

Powerworld

  • 2010 Menneskelig Parasit
Næste artikel Alan Robert