Andrea Mingardi

Andrea Mingardi er en italiensk sanger.

Biografi

Født Mingardi i Bologna i 1940 af far og mor Bologna Messina. Han begyndte sin karriere som sanger af rock and roll: ved udgangen af ​​1959 er leder af "Golden Rock Boys", der udfører i Modena, og som mellem deres sange, de Blues Rock Rosa rosae rock'n'roll . Gruppen består af, ud over Mingardi, bassisten Beppe Federici, pianisten Antonio Corsello og Paul Guarnera på vokal og sax, som snart forlod bandet for at komme ind Gatti.

Mingardi debuterer med 45 omgange Lentement dans la nuit / Si je pouvais, i 1962; I samme år blev han ansat som sanger i Rheno Jazz Gang, som registrerer den anden disk på B-versionen af ​​Balladen om en trompet, succes Nini Rosso.

Oprette forskellige grupper, arbejder hårdt i det, var sandt smedjer musik: diskoteker, er meget forskellige fra dem, der kender i 80'erne og i 2000. Hans gruppe, sammensat af Lauro Molinari, Giuseppe Martini og et godt hold godt blandet, Det producerer en stor rithm & amp; Blues, tilføjes et bredt repertoire, hvorfra undslap et par klassiske sange af den store amerikanske musik, indtil twist. at rocke til rytmen.

I 1976 en god succes for salget med sangen Giv mig noget musik.

Opret gruppe Supercircus Andrea Mingardi. Således kommer til at komponere sange i Bolognese dialekt indhold ironisk og sjovt, nogle gange på kanten af ​​den demente, men med musikalske påvirkninger helt funky og blues. For eksempel IO en af ​​hans mest kendte sange til offentligheden Bolognese en vest en marzian taler om en udlænding, der vender tilbage til jorden fra en planet ipercivilizzato at trække vejret en lille 'ren luft og spise løg græde.

Pus, 1978, kan tilskrives fuldt ud i genren skøre. I 1984 deltog han i de forskellige faser af Festivalbar, herunder den endelige på Arena di Verona, med sangen En bøje i kano, produceret af Cruisin 'Records, og som viser sig at være en af ​​sommerens hits af den sommer. I 1988 deltager han i fremstillingen af ​​albummet Fra / Morandi optræder i albummet som en sanger. I 1991 vandt han med sangen Caruso transmission Hav smag.

Han debuterede på Sanremo Festival i 1992 med en nær ven, i selskab med Alessandro Bono. En række nye investeringer i 1993 med Dream, i 1994 med kærlighed kærlighed i 1998 med Canto for dig og i 2004 er musik. 2006 er det duet med Mina i sangen Mogol og Battisti, som markerer begyndelsen på et samarbejde med Mingardi som forfatter for den store sanger.

Det er blandt stifterne af de nationale sangere, og siden 2006 er han vicepræsident. I 2009 blev han medlem i et par måneder byrådet i Bologna på listen over det demokratiske parti. I sommeren 2011 skrev sangen Gaetano og hyacint som markerer hans første samarbejde som forfatter for stadion altid venner af sangeren.

Han er også forfatter til forskellige bøger lige fra humor til noir:

  • 2000 "Hej Ragaz -. Ordforråd Manual til at forstå dialekt i live"
  • 2001 "Benéssum - på jagt efter fantastiske tabte vandrere blandt dialekt og slang i Bologna og omegn"
  • 2007 "giver en dans, frøken?"
  • 2008 "Socc'mel"
  • 2008 "En billet til efterlivet - Juridisk thriller"
  • 2012 "I dag er der ikke mere fremtid end én gang. Overvejelser om meningen med livet, og ud over"

Siden 2000 har han også kunstnerisk leder af Festival of Arts, en begivenhed, der belønner unge tilflyttere inden for musik, teater, billedkunst, komedie og dans.

Den 1. december 2012 kommer Wishes lykønskningskort, jul album kunstner, soundtracket til filmen Den værste jul i mit liv, hvor Mingardi vises for anden gang som skuespiller i rollen som far til hovedpersonen. I CD, udgivet af Saifam, Andrea duet med Rachel Amenta stemme vidunderbarn io IO CANTO, TV-programmet af Gerry Scotti; Disken indeholder også titelnummeret, en sang-hymne for 50 års Conad og baggrundsmusik til tv-reklamer af samme, og 14 store julesange replikeres af Mingardi versionen swing, med den måde, crooner, udført med den RossoBlues Brothers Band, forstørret store musikere instrueret af Maurizio Tirelli.

Diskografi

Album LP

  • 1974 - Nej, vi er perfekt, vi har hver sine fejl
  • 1976 - Giv mig musikken
  • 1977 - Den dårlige held, Gistö og Cesira, Delone, en Mars og andre historier
  • 1977 - En vest io en marzian
  • 1978 - Zabajone
  • 1981 - Xa vut fra topmødet
  • 1985 - Spændende konflikter forvirret
  • 1988 - Snart
  • 1990 - Du hører rundt
  • 1992 - Andrea Mingardi
  • 1993 - Drøm

CD album

  • 1988 - Snart
  • 1990 - Du hører rundt
  • 1992 - Andrea Mingardi
  • 1993 - Nej, vi er perfekt, vi har hver sine fejl
  • 1993 - Drøm
  • 1994 - 6- til to tusind
  • 1996 - Frygt for flyvende
  • 1997 - Der er en bøje i kano
  • 1998 - Song for dig
  • 1999 - Live på båden
  • 2000 - Hello Ragaz - {Og i sættet julen + Single I år er allerede den bog jul + ... benéssum! }
  • 2004 - Det er musik
  • 2006 - bad luck
  • 2006 - Hvordan vi lo
  • 2007 - Andrea Mingardi synger Ray Charles - Hyldest til Genius - Levende
  • 2012 - Bedste ønsker fødselsdagshilsen

Enkelt 7 "

  • 1962 - Lentement dans la nuit / Si je pouvais
  • 1962 - Balladen om en trompet / Ingen pige for mig i aften {indgraveret med Rheno Jazz Gang; Side A er medvirkende, Mingardi synger på side B}
  • 1968 - Tyve-seks år / Strudse og gamle torsk
  • 1968 - Den skæg / Vil du virkelig elsker mig
  • 1970 - Bare en gang / Hvad ville jeg gøre uden dig
  • 1975 - Gig / Fra Tajadel
  • 1976 - Jeg føler mig forrådt / mellemtiden i verden
  • 1976 - Giv mig musikken / Klovn {Med} Supercircus
  • 1977 - Funky, funky ... / uheld {Med} Supercircus
  • 1978 - Funky, funky ... / I ønsker at være en landmand {Med} Supercircus
  • 1978 - Pus / Tarantola {Med} Supercircus
  • 1979 - Zero øjeblikke / Jenny {Med} Supercircus
  • 1984 - Der er en bøje i kano / Du kunst som jeg ønskede
  • 1985 - USA til Italien / Hvis jeg var en kvinde
  • 1986 - Jeg vil finde dig / jeg kan ikke finde ord
  • 1993 - Drøm / Vi er som vi er
  • 1998 - Når en musiker griner / Song for dig

Room 12 "

  • 1977 - Funky, Funky ... / uheld {Med} Supercircus
  • 1984 - Saludos Amigos / Der er en bøje i kanoen
  • 1986 - Hvis jeg var en kvinde / Motel
  • 1986 - Jeg vil finde dig / jeg kan ikke finde ord
  • 1992 - sing / Caruso
  • 1993 - Drøm + Vi engle / jeg ville ... Jeg ville ikke ... men hvis du vil + Vi vil gå himmel gåtur

CD Single

  • 1993 - Drøm / WE engle / jeg ville ... Jeg ville ikke ... men hvis du vil / Vi vil gå til himlen gåtur
  • 1994 - Elsker at elske / elsker elsker
  • 1998 - Song for dig / Future Future
  • 1999 - I år er allerede julen
  • 2004 - Det er musik
  • 2004 - Jeg elsker James Brown
  • 2008 - Song for Dorando

Filmografi

  • Italiensk Boys, instrueret af Umberto Smaila
  • Flipper, instrueret af Andrea Barzini
  • Den værste uge i mit liv, instrueret af Alessandro Genovesi
  • Den værste jul i mit liv, instrueret af Alessandro Genovesi
Forrige artikel Anna Gunn
Næste artikel Atalanta BC 2014-2015