Andrea Mei

Andrea Mei er en musiker, komponist og producer italiensk, keyboardspiller og harmonika spiller i Gang 1988-2000, han betragtes som den "tredje Gang".

Biografi

Andrea Mei begyndte sin musikalske karriere som medlem af den nye bølge bandet Marche Gloria, der deltager i udarbejdelsen af ​​1988 Adrenaline, produceret af Radio 1 og Koala optagelse.

I 1988 turnerede han med banden.

I 1989 pertecipa han den tredje album ved Gang Reds, og for første gang, han indspillede med harmonika.

I 1990 deltog han i Rødder og vinger, hårdt vendepunkt, der markerer overgangen til engelsk.

Optagelser af historier i Italien i 1992-1993 afholdt sekskanten i Rubiera, Andrea Mei mødes blandt andre Claudio Morselli, vigtigt møde for efterfølgende aktiviteter kunstnerisk producer og lydmand. I denne periode samarbejdede han med andre kunstnere som Paolo Rossi, Phil Palmer guitarist i Dire Straits, Bjørnebanden, Ghost Circus og andre.

I 1993 ledsager Paolo Rossi i fire shows, hvorfra vil derefter udtrække den live-cd canzonacce. Blandt gæsterne i aften er Enzo Whittaker, Claudio Baglioni, det er der, hvad der er, og regelmæssig gæst, Vinicio Capossela. I samme år, han indspillede engang er evigt Gang under den kunstneriske produktion af de samme brødre Severini.

I 1995 deltog han med Gang disk Tribute For Augustus med sangen af ​​Francesco Guccini Auschwitz. På scenen af ​​Nomads til prisen møder Lorella Cerquetti, hvilket vil resultere i, at samarbejdet som forfattere af sange af nomader og duoen Lorelai & amp; Doct.Mei.

I 1996 grundlagde han "Potemkin Studio" lydstudie, hvor incomuincia at udføre aktiviteten af ​​kunstnerisk producer og komponist.

I 1998 påvirker han Ude af kontrol med Gang, mens 2000 er kontroversiel.

Fra 2000 til 2009 i fem albums skriver så mange som 22 sange til den Nomadic herunder singlerne "liv der forfører blod til hjertet, jeg ønsker at leve, Øst, Eyes Open", det sidste album "Dimension", og andre.

I 2004 sammen med Lorella Cerquetti, underskrive en kontrakt med etiketten Kaotiske Signaler Beppe Carletti af Nomads for realiseringen af ​​deres første album "Dyr nøgne" på vegne Lorelai & amp; Doct. Mei af deres respektive kælenavne givet til Augustus Daolio Lorella og Andrea Marino Severini.

I 2008 skrev han musik af stykket mod vold mod kvinder "Rose Violated" med skuespillerinden Rosetta Martellini og "Hår i vinden" altid med Rosetta Martellini og instrueret af Luigi Moretti om liv og værker af digteren Joyce Lussier.

I disse år har han også kunstnerisk producent for aktiviteterne i grupper såsom fil, Firesons, Mørk, Swell99, Eyston Brein. Helena omformeren, den serbiske sangerinde Sasha Kale.

I 2012 sammen med Danilo Sacco, tidligere sanger i Nomads i sin solokarriere.

Diskografi

med Gang

  • 1989 orgel og harmonika i Reds
  • 1990 tastaturer Rebel Music
  • 1991 tastaturer, harmonika og klaver i rødder og vinger
  • Vi må stoppe dem i 1992 tastaturer
  • 1993 tastaturer og harmonika Hammond historier om Italien
  • 1994 tastaturer og harmonika desertører med "Discanto"
  • 1994 tastaturer i Hyldest til Luigi Tenco med "Du vil se Du vil se"
  • 1995 tastaturer og harmonika i Tribute For Augustus "Auscwhitz"
  • 1995 tastaturer og harmonika i en tid Forever
  • 1996 tastaturer og harmonika udført for en bedre verden med Cristiano De André i "Historier i går"
  • 1997 tastaturer og harmonika i Off The Kontrol
  • 1999 tastaturer og Groowe i Song For Che Freak Antony
  • 2000 keyboards og klaver i Kontroversiel
  • 2012 fiaarmonica i "ROOTS og vinger - Live" Gang

som musiker

  • 1987 tastaturer Adrenalive med "Hard Target" af Gloria
  • 1993 harmonika canzonacce Paolo Rossi
  • 1994 harmonika i Hej smukke Bjørnebanden
  • 1997 Hammond og harmonika i Lullaby for Arbejdsmiljø klasse A Ghost Cirkus
  • 2000 harmonika ... jeg kommer? Little Taver
  • 2008 klaver og harmonika i "Ti miles vil der og kommer tilbage ti miles" i albummet "Mit land er din Land" Ashley Hutchings
  • 2012 klaver, Hammond, harmonika og tastaturer i "En anden mig" Danilo Sacco E. 20Srl / Wea
  • 2014 klaver, hammond og tastaturer i "støjende mindretal" Danilo Sacco E. 20Srl / Self

som producer

  • 1996 optagelse og blande studie Potemkin af hjerteslag
  • 1996 optagelse og blande Potemkin undersøgelse af T. T. Hate Hate
  • 1997 optagelse, blanding og kunstneriske produktion af det igangværende arbejde Work In Progress
  • 1998 optagelse og blande studie Potemkin den Mercalli Scale
  • 1999 optagelse og blande studie Potemkin Edenshude af Edenshude
  • 2000 optagelse og blande studie Potemkin Cool så cool som Boop Boop
  • 2000 optagelse og blande studie Potemkin Ikke Light men snarere Darkness Synlig Infernal Poetry
  • 2002 medforfatter, kunstneriske produktion, blanding & amp; Potemkin pladestudie Silver Ghergo
  • 2002 blanding & amp; Potemkin lydstudie Buska af Radiobabylon
  • 2002 kunstneriske produktion I I Mirakler filer
  • 2003 optagelse, blanding og produktion af kunstneriske Firesons Firesons
  • 2007 kunstneriske produktion, optagelse og blanding af "ALLERGISK" af O.SCU.RE ​​Ammoniak optegnelser / Edel
  • 2008 kunstneriske produktion, optagelse og blanding af "kommunikation" af SWELL99 Nagual / Nomadisme
  • 2009 kunstneriske produktion, optagelse og blanding af "Skyggen af ​​pyramiden" af BRAIN Antistar Eyestone / The Speaker
  • 2009 optagelse og blanding af Afgang Nødvendig "Gianluca Buresta for Videoradio
  • 2010 kunstneriske produktion optagelse og blanding af "et spørgsmål om timer" af Helena frekvensomformeren Sanarecords / LunaTik
  • 2010 kunstneriske produktion, optagelse og blanding af "Jeg er bange for mørke" af Lineamaginot for CPSR optegnelser
  • 2011 kunstneriske produktion, optagelse og blande medforfatter "22 kg" Alessandra Machella
  • 2011 kunstneriske produktion, optagelse og blanding af "Rocko og Rolls" af Rocko og Rolls

som forfatter

  • 2000 ", Det liv, der forfører", "Please, stop verden", "The Desert Rose", "Stjerne i Øst" Fri til at flyve i Nomads
  • 2003 musik sange "blod til hjertet", "Kejseren har ingen klæder", "Art Lovers" in Love elske af Nomads
  • 2003 musik af nye sange "Jeg ønsker at leve" og "Og natten" i 40 af de Nomads Nomads musiknumre
  • 2004 musiknumre "Øst", "fremmedlegeme", "Soldier", "At være eller ikke at være", "Vulkaner", "bekender" i Fremmedlegeme af Nomads
  • 2006 musik sange "Eyes Open", "Vi ønsker Afstand", "statussymbol", "jeg stadig ved ikke" i med mig eller imod mig af Nomads
  • 2008 musik til "Hår i vinden" cd-lyd eponyme spil om liv og værker af Joyce Lussier
  • 2009 Musik spor "størrelse", "I denne stilhed," "To ukronede konge" i albummet "I spejlet" af NOMADS
  • 2010 Musik af den eneste roman "To ukronede konge" albun "indsamlede Stories" af Nomads
  • 2012 musik sange "Jeg har kun dig" og "Mekong" albummet "En anden mig" Danilo Sacco E. Srl 20 / Wea
  • 2014 musiknumre "støjende mindretal, November er morgen, Emilie, Erin, Herfra til evigheden, jeg vil vente for evigt, hvis du vil, hvis du ønsker, at Born leve, jeg vil ikke have mere, intet er Forever" albummet "Minority støjende "Danilo Sacco E. Srl 20 / Self

Lorelai

  • 2006 Dyr Nøgenstudier
Forrige artikel Achille De Giovanni
Næste artikel Alvis Saladin