Andrea Corr

Andrea Jane Corr, MBE, er en singer-songwriter, musiker, komponist og irske skuespiller. I 1990 debuterede han som den vigtigste stemme Corrs, pop-rock og keltisk sten skabt sammen med brødrene Jim, Sharon og Caroline Corr.

Med Corrs udgivet 10 albums fra 1995 til 2005. Efter pausen bestilt af brødrene til at afsætte til deres familier, i 2007 Andrea udgivet sit første soloalbum Ti Feet High.

Biografi

Barndom

Andrea Corr blev født i Dundalk i County Louth af Gerry Corr, ansat på irske elselskab, og Jean Corr, husmor. Tak til de forældre, der optrådte som en duo i pub spiller og synger sange af ABBA og Eagles, Andrea kommer meget snart til musikken. Da brødrene begyndte at følge klaverundervisning af sin far, men da han ikke altid havde mulighed for at spille det, forældrene giver en tin whistle, der starter øve.

Da søstrene Sharon og Caroline deltog i Dun Lughaidh Kloster og arbejder som servitrice på McManus Pub, lokalt ejede tante. Samt at bevise mest godt i undersøgelser, han snart begynder at have en passion for at handle og synge. Det er i disse år, at Andrew og brødrene begynder at praktisere i et rum lejet fra Jim: Andrea synger og spiller tin whistle, Sharon spiller violin og Caroline og Jim tastaturer.

1990-2006: Succes med Corrs

I 1990 Andrea og hans brødre besluttede at oprette et band, The Corrs, til audition til filmen The Commitments, hvor Andrea får den del af Sharon Rabbitte. Det er her, at de fire brødre gøre bekendtskab med John Hughes imponeret af deres talent beslutter at divertare deres manager.

Tre år senere Corrs underskriver deres første pladekontrakt med Atlantic Records med registreringsmærket 143 Records i begyndelsen af ​​1995 og forlod til Malibu for at indspille deres første album, tilgivet, ikke glemt. Albummet viser sig at være en succes, og de Corrs klatre hitlisterne i Irland, Spanien, Australien og Japan.

I 1997 udgiver han Talk på Corners gentage succesen med debutalbummet og erobre de britiske hitlister med sine brødre. Under turen amerikanske 1998 nogle rådes til John Hughes til at sende i terapi Andrea at få hende til at miste den vane, holdt siden barndommen, sutter sin tommelfinger, men Andrea har altid svarede, at han ikke mener, overhovedet et problem.

I 1998 Andrea, efter at have lånt sin stemme til hovedpersonen i den animerede film The Magic Sword - Finde Camelot, synger sange på på min fars vinger og Looking Through Your Eyes, deltager med bandet på Pavarotti & amp; Venner hvor der udover at synge O Surdatto Nammuratto med Pavarotti, udfører med Celine Dion spille tin whistle i mit hjerte vil gå på. Efterfølgende samarbejder de Corrs med Josh Groban og Andrea synger igen i den italienske sang Canto Alla Vita. Imens Heineken Hot Press Music Awards '99 vandt prisen for bedste sanger.

På trods af de Corrs allerede har opnået succes i Europa, Australien og Japan, vil det være den tredje studiealbum I Blue til endeligt indvie internationalt. Under optagelse In Blue mor Corr, Jean, dør af en respiratorisk sygdom med Caroline og Andrea skriver Cry No More for faderen at hjælpe ham i denne vanskelige tid.

Efter næsten ti år tilbragt i lydstudier og verdens ture, Andrea beslutter sig for at hellige sig sin anden lidenskab, der handler, og fra 2002 til sin udførelse karriere sideløbende med skuespillerinden permanent. Bakket op af de korte optrædener i filmen The Commitments og Evita af Alan Parker, Andrea, drage fordel af pause i gruppen, deltager i auditions til filmen The Boys & amp; Pige Fra County Clare få hovedrollen.

I 2003 tre år væk fra det sidste album, begynde at skrive nogle nye sange, der vil danne den fjerde studiealbum Borrowed Heaven: blandt dem der er Angel, en sang dedikeret til hans afdøde mor i 1999 , hvilket er resultatet af No More Cry indeholdt i det forrige album, In Blue.

Den 9. september 2003 under Rolling Stones koncert på The Point i Dublin, Andrea var inviteret til duet med Mick Jagger i Wild Horses. I november deltog han med sine brødre på 46.664 koncerten, hvor han også synger Er dette den verden vi skabt? ledsaget af Brian May på guitar.

Efter udgivelsen af ​​Hjem album hyldest til sin mor, de Corrs bliver honorære medlemmer af Order of the British Empire i erkendelse af ydelsesbaserede koncerter arrangeret af dem.

2007-2011: en solo karriere

Mens brødrene besluttede at tage en pause for at afsætte til deres familier, Andrea accepterer forslaget af John Hughes og pladeselskabet at lave et soloalbum. Albummet med titlen Ten Feet High og produceret af Nellee Hooper kommer ud jun 25, 2007 og dens output blev ledsaget af un'EPK viser Andrea synge nogle stykker ledsaget af Anto Drennan på guitar.

Det andet album af Andrea, der er offentliggjort den 29. maj 2011. Det er et album med covernumre, meningsfulde sange, der ledsagede livet af den irske kunstner. Album titlen Lifelines står Tinseltown i regnen, første ekstrakt i rotation på radioen angelsaksisk fra den 17. april 2011.

Tin fløjte

Andrea Corr bruger næsten udelukkende traditionel tin whistle i tonearten RE, men lejlighedsvis også brugt tin whistle i andre taster som det skete under udførelsen af ​​My Heart Will Go On af Celine Dion, hvor han brugte en Bb Brass Generation Whistle. Blandt de mest anvendte modeller er der:

  • Waltons Little Black D
  • Waltons Mellow D Brass
  • Feadóg Black D
  • Feadóg D Brass
  • D Nikkel Generation Whistle
  • D Brass Generation Whistle
  • Chieftain Guld Soprano D Brass

Filmkarriere

I 1991 brødrene Corr opstå og bestå optagelsesprøven til filmen The Commitments, Alan Parker, men sammenlignet med brødrene Andrea får en større del at spille hovedpersonens søster, Sharon Rabbitte. Et par år senere er hun betroet rolle elsker Juan Peron i Evita, filmen er baseret på den musikalske baseret på livshistorie Evita Peron, spillede i filmen af ​​Madonna.

Disse to korte optrædener i Alan Parkers stigende lidenskab for at handle, at Andrea altid har haft, siden jeg var lille. Et par år senere, efter en samtale med sin søster Caroline, der rådede hende til ikke at opgive hans ønske om at spille, Andrea fordel af en pause i bandet til at deltage i auditions til filmen The Boys & amp; Pige fra amt Clare John Irvin s, hvor han får den ledende rolle. For sin præstation vandt Andrea Comedy Award for bedste kvindelige birolle i Colorado Film Festival og få nogle nomineringer ved US Comedy Arts Festival og IFTA Awards.

Før optagelse The Boys & amp; Pige fra County Clare nægter at spille rollen som Lara i genindspilningen af ​​Doctor Zhivago samt blive involveret med Corrs under optagelserne, blev manuskriptet forudsat nøgenhed. Senere får han hovedrollen i kortfilmen The Bridge, instrueret af Richard Raymond, hvor hun spillede Maria, en ung psykolog. Det følgende år medvirkede hun i thrilleren Mahesh Mathai, Broken Tråd. Filmen havde premiere på filmfestivalen i Berlin 2007 i kategorien European Film Market. Imens han læser i Knife Edge, en thriller Anthony Hickox.

I 2009 medvirkede hun i sin anden korte Billeder. Mellem februar og maj samme år, han indtager scenen på Old Vic Theatre i London for at spille rollen som Christine i Dancing på Lughnasa. Det følgende år, han medvirkede i titelrollen i Jane Eyre af Alan Stanford på Gate Theatre i Dublin.

Godgørenhed

Andrea Corr og hans brødre deltog og afholdt flere ydelser koncerter, herunder Pavarotti & amp; Venner til Liberia, fundraising for Freeman Hospital i Newcastle, og for ofrene for Omagh bombe, og Partiet i Park: The Prince tillid. The Corrs er også ambassadører for Nelson Mandelas 46664 kampagne mod aids i Afrika. Under Live 8 i Edinburgh 2 juli, 2005 de optrådte med Bono at fremme Make Poverty History-kampagne. I 2005 brødrene Corr bliver honorære medlemmer af Order of the British Empire ved at modtage hæder den britiske ambassadør i Dublin om koncession af Dronning Elizabeth II i erkendelse af ydelsesbaserede koncerter arrangeret af dem.

I 2008, sammen med andre berømte irske musikere og sangere, herunder U2, Sinead O'Connor, Moya Brennan, Bob Geldof, Gavin fredag ​​Paul Brady, Ronan Keating, The Chieftains, Andrea deltog i tilblivelsen af ​​sangen hyldest til Ronnie Drew . Sangen, Balladen om Ronnie Drew, blev offentliggjort 19 februar 2008 og pengene foretaget fra salget blev doneret til The Irish Cancer Society efter anmodning fra Drew. 10 Oktober 2010 var i koncerten hyldest til Kirsty MacColl hvor han sang den første single i MacColl de ikke kender og Oh Brother, sang skrevet af Andrew og indsættes i albummet Musik af Irland: Welcome Home.

Fortrolighed

Andrea Corr er gift med Brett Desmond, søn af milliardær Dermot Desmond. Brylluppet blev fejret i kirken St. Joseph i Miltown Malbay, County Clare August 21, 2009 .. Under ceremonien søstrene Andrea, Sharon Corr og Caroline Corr sang Ingen grænser.

April 28, 2012 Andrea blev mor til en datter, Jean, opkaldt til ære for hendes mor Andrea, der døde i en alder af 57 i 1999. Den 4 jan 2014 fødte sin anden søn Brett.

Diskografi

Solo

  • 2007 - Ten Feet High
  • 2011 - Lifelines

Enkelt

  • 2007 - Shame On You
  • 2007 - Champagne fra en Straw
  • 2011 - Tinseltown i regnen

The Corrs

  • 1995 - Forgiven, Not Forgotten
  • 1997 - The Corrs - Levende
  • 1997 - Talk på Corners
  • 1999 - The Corrs Unplugged
  • 2000 - In Blue
  • 2001 - The Best Of The Corrs
  • 2002 - The Corrs: Live In Dublin
  • 2004 - Borrowed Heaven
  • 2005 - Forside
  • 2006 - Dreams: The Ultimate Corrs Collection

Samarbejde

  • 1995 - Spiritus Kolliderende - anden post i Just In Time.
  • 1996 - Evita - voice Hej og Farvel.
  • 1998 - Når vi var de nye Boys - penny fløjte i Ooh La La.
  • 1998 - Quest For Camelot: The Magic Sword - stemme og tin whistle i på min fars vinger og Looking Through Your Eyes.
  • 1998 - Legacy: A Tribute To Fleetwood Mac Rumours - - stemme og tin whistle i drømme.
  • 1998 - Pavarotti & amp; Venner for børn af Liberia - vokal og tin whistle i Drømme, Will stemme O Surdatto Nammuratto og tin whistle i mit hjerte gå på.
  • 1999 - Tears of Stone - vokal og tin whistle i I Know My Love.
  • 1999 - Abbamania - stemme i Vinderen tager det hele.
  • 2001 - El Alma Al Aire - Edicion Especial - stemme i den hårdeste dag, Me Ire og Una Noche.
  • 2001 - Josh Groban - stemme i Canto Alla Vita.
  • 2002 - Party At The Palace - Dronningens Golden Jubilee - siger i Gud Only Knows.
  • 2002 - Gangs of New York - tin whistle i de hænder, der bygget Amerika.
  • 2003 - I Amerika - stemme i Time Enough For Tears.
  • 2003 - The Very Best Of Sheryl Crow - vokal og tin whistle i C'mon, C'mon.
  • 2003 - stemmer og poesi Irland - stemmen Never Give All The Heart af Yeats.
  • 2004 - Wild Ocean - tin whistle og anden stemme.
  • 2.004-46.664: Del 2 - lang gåtur til frihed - stemme i Breathless, tin whistle i Toss The Feathers og voice Leliungelo Elakho og er dette verden vi skabt?
  • 2005 - Do not Come Knocking - siger i Do not Come Knocking.
  • 2006 - Baltimore Whores - vokal og tin whistle i Tommys gået til Hilo og Caroline og hendes unge Sailor Fed.
  • 2006 - Den Septième Vague - stemme Alt hvad jeg skal gøre, er drøm.
  • 2006 - Rogue galleri: Pirate Ballads, Sea Songs & amp; Chanteys - stemme i Caroline og hendes unge Sailor Fed.
  • 2008 - The Ballad Of Ronnie Drew - stemme.
  • 2010 - Kirsty MacColl hyldest koncert - stemme, de ikke kender.
  • 2010 - Musik af Irland: Welcome Home - stemme Oh Brother.

Filmografi

Musik

  • 1997 - The Gathering
  • 1998 - The Corrs: Live At The Royal Albert Hall
  • 1998 - Pavarotti & amp; Venner for børn af Liberia
  • 1999 - The Corrs: Live at Lansdowne Road
  • 1999 - Brit Awards '99 - Video of the Year
  • 2000 - Det er kun Rock 'n' Roll
  • 2000 - The Corrs Unplugged
  • 2001 - The Corrs: Live In London 2000
  • 2002 - The Best Of The Corrs - The Videos
  • 2002 - Ronnie Wood: Far East Man
  • 2002 - Party At The Palace - Dronningens Golden Jubilee
  • 2002 - Sydafrika Freedom Day: koncert på pladsen
  • 2002 - Josh Groban In Concert
  • 2003 - Out Of Ireland
  • 2003 - A Feeling Shared - The Special Olympics i Irland
  • 2.004-46.664 Stævnet
  • 2004 - Alejandro Sanz - Los Videoer 1991-2004
  • 2005 - hele vejen hjem - en historie af Corrs
  • 2005 - The Corrs: Live In Genève 2004

Film

  • 1991 - Tilsagnene i rollen som Sharon Rabbitte
  • 1996 - Undgå rolle elsker af Juan Peron
  • 1998 - Quest For Camelot: The Magic Sword sangstemme til Kayley
  • 2003 - drengene og pige fra County Clare i rollen som Anne
  • 2005 - The Bridge i rollen som Mary
  • 2006 - Broken Tråd i rollen som Lily
  • 2007 - Knife Edge i rollen som Emma
  • 2009 - Billeder i rollen som Donna

Teater

  • 2009 - Dancing på Lughnasa i rollen som Christina
  • 2010 - Jane Eyre som Jane

Honors

Forrige artikel Albizzate
Næste artikel Apitoxin