Andrae Crouch

Andrae Crouch er en komponist, sangskriver og pladeproducer.

Det er også præst for Guds kirke i Kristus i et sogn i Pacoima.

Diskografi

Andrae Crouch & amp; Disciplene

  • 1969: Tag Message Overalt
  • 1971: Hold på Singin '
  • 1972 soulfully
  • 1973: Live at Carnegie Hall
  • 1975: Take Me Back
  • 1976: Dette er endnu en dag
  • 1978: Live in London

Solist

  • 1973: Just Andrae
  • 1979: Jeg vil tænke på du
  • 1981: Do not Give Up
  • 1982: Endelig
  • 1984: ingen tid at spilde
  • 1986: Autograph
  • 1994: Mercy
  • 1997: Bed
  • 1998: Gift of julen
  • 2006: Mighty Wind
  • 2011: The Journey
  • 2013: Live in Los Angeles

Samarbejde

Han arbejdede som producer eller arrangør med kunstnere som Michael Jackson, Madonna, Quincy Jones, Diana Ross, Elton John, Rick Astley, Prefab Sprout og Mika.

Han arbejdede på soundtracket til The Color Purple, Løvernes Konge og tv-serien Amen.

Priser og udmærkelser

Han har vundet syv Grammy Awards, fire GMA Dove Award, en ASCAP Award og andre udmærkelser.

Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Forrige artikel Albrecht von Johansdorf
Næste artikel Adolfo De Carolis