Andet

De andre er en hardcore punk band italiensk, aktiv siden 1996.

Historie

Oprindelse i Pesaro og aktiv siden 1996, debuterede i 1999 med en selvstændige titlen EP. I 2001 udgav han deres første album, med titlen Candor. LP indeholder 9 numre fra den samlede periode på ca. 22 minutter, det er kendetegnet ved en stil lo-fi er baseret på en bestemt slags, der krydser punk, hardcore og new wave.

1 Jan 2004 udgivet albummet produkt, fremlagt i december det første i en mini-turné med OVO. Dette arbejde blev indspillet af Bugo, blandes og mestrer på Nautilus Rico fra Milano af John Versari.

Efter at have deltaget et par festivaler, herunder Arezzo Wave, han kommer ud i oktober 2007 udseende, efterfulgt af videoen for det indre Past. I de følgende år helligede han sig til aktiviteten af ​​Baronciani tegneren.

I 2009 blev han løsladt Diskotek, et remix album med 15 sange af den anden Spiller, Volvo Tapes andre. I december 2009 blev han løsladt Fall EP, der indeholder tre spor og fulgte et år senere af sommeren.

I 2011 optrådte bandet på festivaler såsom Villa Storm og Håndlavet Festival. I 2012, stemme Alexander Baronciani er til stede i sangen Radiant Amor Fou fra albummet et hundrede dage nu. I samme år blev udgivet på vinyl Spring, der indeholder 5 numre.

I maj 2013 var det årsskiftet vinter. I december er det udkommer spredte fjerde studiealbum af gruppen indeholder 4 EP kom ud i de sidste 3 og et halvt år plus to unreleased tracks. Alt registreres og remixet i Pesaro af Paolo Rossi. Deltagende medlemmer af Be Skov og Cosmetic.

Træning

  • Alessandro Baronciani - vokal, guitar
  • Gianni Pagnini - lav
  • Matteo Caldari - Batteri

Diskografi

Album studie

  • 2001 - Candor
  • 2004 - Produkt
  • 2007 - Udseende
  • 2009 - Hård
  • 2013 - Spredt

Split album

  • 2000 - Andre / kontrast

EP

  • 1999 - Mere
  • 2009 - Efterår
  • 2010 - Sommer
  • 2012 - Forår
  • 2013 - Winter

Optrædener på kompilationer

  • 2007 - Still - Offlaga Remis i Tafuzzy Dage '07
  • 2008 - Andre steder i gave
Forrige artikel A.C. Prato
Næste artikel A "Super League 2004-2005