Alessio Colombini

Alessio Colombini er en italiensk sanger og arrangør.

Biografi

I 1980 deltog han i Festivalbar i kategorien "Discoverde" med sangen "Om mig".

I 1982 vandt han med Tiziana Rivale og Giorgia Fiorio, kapløbet om Sanremo Tre afholdt i programmet på søndag. Derfor han deltager i Sanremo Festival i 1983 med "kinesiske Boxes" men formår ikke at komme ind i finalen.

Mellem 1993 og 1997, han er en regelmæssig bidragyder til Gianfranco Funari, der tager sig af de musikalske rum af sine programmer og i starten af ​​transmissionen, synger akronymer hvor indstiller til musik dagens nyheder. I samme periode, hun arbejder også med gruppen EUROHOUSE CO.RO.

I 2011 ledsager Ottavia Fusco i showet-betragtning År nul - De store navne i musik.

Diskografi

33 omgange

  • 1980 - Om mig
  • 1988 - skibbrudne
  • 1989 - Alessio Colombini
  • 1992 - Der er tidspunkter

45s

  • 1980 - Lombardiet / Om kærlighed
  • 1980 - Så vil jeg sige ja / Mariposa er ikke en blomst
  • 1981 - Dette gøre uden dig / En subtil snyd
  • 1982 - Der kan du ønskede / fotografere dig selv
  • 1983 - Kinesiske Boxes / Der du ønskede
  • 1984 - Nogle dage / edderkoppen og Butterfly
  • 1987 - Kære min ven / en djævel i sjælen
Forrige artikel Aristippo
Næste artikel Aristippo