Aidan Zammit

Aidan Zammit er en musiker, komponist og arrangør maltesisk naturaliseret italiensk.

Biografi

Aidan Zammit blev født i Sliema, Malta, og har boet i Italien siden 1985. Han har arbejdet som komponist, multi-instrumentalist og sanger i optagelse projekter og leve med mange italienske kunstnere, herunder Mike Francis, Niccolò Fabi, Andrea Bocelli, Nicola Piovani, Vincenzo Cerami, Bungaro, Lorenzo Feliciati, Claudio Baglioni, Webbe, The Flight, Marco Mengoni, Goblin Rebirth og Tilbage til Goblin, Antonello Venditti, Angelo Branduardi og Vocintransito. Han spillede i Khartoum med Fabi, den første koncert nogensinde holdt af en vestlig kunstner i Sudan.

På Sanremo Festival i 2004 arrangerede han og instrueret sangen "Guardastelle", vinder af prisen for bedste musik.

Sammen med Mike Francis og Mario "Mari-One" Puccioni, Aidan er medlem af gruppen "Mystic Diversions", med seks albums og stykker indgår i omkring 130 kompilationer, udgivet over hele verden.

Han har spillet og skrevet for mange soundtracks til film, tv og teater, der spænder fra film til Benigni, Sky dokumentarfilm, kortfilm og tegninger af Warner Bros

I 2009 albummet "Fly Away - Musikken David Foster" blev udgivet, med bidrag fra Zammit som arrangør keyboardspiller og backing vokal på tre spor. I stykkerne arbejde sammen internationale kunstnere som Jay Graydon, John Robinson, Neil Stubenhaus, Robbie Dupree og Arnold McCuller.

I 2010 deltog han i den nationale rundtur i Marco Mengoni, skære ind i DVD / CD "Mad kong live" for Sony.

I 2012 arrangør disk Breath of sangeren Carla Cocco, produceret af Globomultimedia og den 30. oktober samme år på Auditorium Parco della Musica i Rom.

I 2012 og 2013 deltog han i den amerikanske tour i flyvningen.

I 2013 i Rom og rettet spiller på koncerten en note til Vinicius, til ære for Vinicius de Moraes, med Ornella Vanoni, Celso Fonseca, Selma Hernandez, Bungaro, Eddy Palermo og Carla Cocco.

I 2014 en del af båndet af Claudio Baglioni.

Diskografi

Mystic Diversions

  • 2001 - Crossing den flydende spejl
  • 2003 - Under en anden himmel
  • 2004 - Farver
  • 2006 - Fra afstanden
  • 2007 - Wave lidt lys
  • 2010 - Angel Soul

Bungaro

  • 2003 - Ikke mig soundtrack
  • 2004 - Ventetiden
  • 2010 - Kunst

Niccolò Fabi

  • 2003 - pleje af Time Live-Tour DVD
  • 2006 - Novo Mesto
  • 2006 - inddampes - Live på Music Village
  • 2006 - flyvende tallerkener 1996-2006
  • 2007 - Inside
  • 2008 - Live In Sudan

Mike Francis

  • 2007 - Inspireret

Til Andrea Bocelli

  • 2001 - Den hjemkomst

Lorenzo Feliciati

  • 2004 - Efter mit hoved
  • 2006 - Live at den europæiske bas Dag

Pave Johannes Paul II

  • 2004 - Aldrig terrorisme, aldrig krig

Marco Mengoni

  • 2010 - Kong skøre levende

Patrizia Laquidara

  • 2004 - Portugisisk Adresse

Manuela Zanier

  • 2008 - Øvelser i stil

Seks Hans Ex

  • 1992 - Op til hvor havet begynder
  • 1992 - Paola er ikke en mand
  • 1993 - Cuccu kister

Roberto Kunstler

  • 2005 - Kunstler

Funky Company

  • 1997 - Everytime


Filmografi

Aidan Zammit

  • 2006 - stemme Pasolini

Musik skrevet Bungaro

  • 2002 - Bbobbolone
  • 2005 - Opgave klasse
  • 2006 - Med Guds hånd
  • 2008 - kanariefugl myrdet

Nicola Piovani

  • 2002 - Das Sams
  • 2002 - Pinocchio
  • 2002 - Ingen steder
  • 2002 - Resurrection
  • 2002 - Vores ægteskab er i krise
  • 2003 - Den uønskede
  • 2004 - Luisa Sanfelice
  • 2004 - Maigret
  • 2004 - équipier
  • 2005 - Tigeren og Snow
  • 2005 - Matilda
  • 2006 - fauteuils d'Orchester
  • 2006 - Den Røver Hotzenplotz
  • 2006 - fascisterne på Mars
  • 2008 - Le Code en ændring
  • 2008 - Kærlighed, der kommer, kærlighed, Go
  • 2008 - Trio af kvinder
  • 2009 - The Big drøm
  • 2009 - The Black Man
  • 2010 - mit hus, og 'Full Of Mirrors
  • 2006-2010 - Annozero

Pasquale Filastò

  • 1996 - Almindelig og krydret
  • 1997 - Figur
  • 2000 - Roberto Rossellini: Fragmenter og vittigheder
  • 2006 - Den impresario af Smyrna
  • 2007 - Hermano
  • 2008 - Undskyld ulejligheden
  • 2010 - Alle fædrene til Mary
  • 2010 - Vittorio Gassman siger

Musikscene

Aidan Zammit og Vincenzo Cerami

  • 2005 - Vincenzo Cerami læser Prædikeren
  • 2007 - Tusind og en Nat
  • 2008 - Rejsen til tavshed

Musik til tv

Aidan Zammit og Monica Ward

  • 2002 - Baby Looney Tunes
  • 2002 - Baby Looney Tunes - et fantastisk eventyr
  • 2003 - The Adventures of Tom Thumb og Tommelise
  • 2003 - Bedstemor Got kørt over af et rensdyr
  • 2004 - Gnome Superstar - Powerpuff Pigerne
  • 2005 - Baby Looney Tunes

Andet

  • 2005 - Kong - Kongen af ​​Atlantis
Forrige artikel Aspiration
Næste artikel Antonov An-72