Afvis

27-02-2018 Else Pfaff A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Faldet var en hardcore punk band født italiensk i Torino i begyndelsen af ​​firserne. Sammen med grupper som blå Opkast, Cardigans, Denial, Indigesti, Worse Punx og andre, de dannede grundlag for den hardcore punk scene af Turin og Piedmont æra og bands som Impact, Raw Power og elendig som en del af scenen italienske hardcore punk. Denne scene blev defineret af fanzines og magasiner som maximumrocknroll italienske hardcore.

Vrede deres musik og kynisme af deres tekster godt abbinavano den periode, hvor de boede, korte, tempofyldt og afviser samfundet nutidige dem knusning med sine staffage og de få alternativer til den dominerende ideologi kunne give som erstatning for frihed, udfladning hovederne på dem, der gik tabt i deres løgne, og i sager om misbrug.

Gruppe historie

Genesis og uddannelse

Faldet er født i 1982 i Torino. Den allerførste træning så "Lia" på vokal, senere erstattet af 'tidligere medlem af Wargasm Sandro "Sandr'opp" Bramardi, med Max Occhiena på guitar, Silvio "Tato" Bernelli Kabullo på el-bas og trommer, han hurtigt erstattet fra 'tidligere 5. Arm Orlando Furioso. I 1983 debuterede med Europa-Parlamentet om 7 "fra" eponyme titel, som indeholder seks numre og redigeret af 'label Against Produktion Records. Turnéen, der fulgte disken forhindrede ikke Orlando Furioso ved at slutte den daværende spirende Denial.

Samarbejde med Denial

1984 var præget af en ny lineup ændring, så "indgangen til Roberto" Skat "Farano, også medlem af Denial og tidligere guitarist 5. Arm, på trommer og Marzio" Mungo VR " Bertotti på guitar. Med denne uddannelse producere med Denial split Wild Bunch tape udgivet af samarbejde med Bones Routes Tape Tape og dysfori. Båndet, som blev trykt på LP to år senere af Children Of The Revolution Records, sanktioneret også leve et frugtbart samarbejde, der oplevede de to grupper spiller på etaper i Danmark, Holland og Tyskland.

I samme år, de bliver så inviteret af amerikanske R Radikale Records Dave Dictor af MDC, til at deltage i den dobbelte album kompilering international fred Benefit Compilation, stjernespækket blandt andre bands som Crass, DOA, Dirty Rotten idioter, Septisk Død, Konflikt, Reagan Ungdom, White Lies, undermennesker, Dead Kennedys, Butthole Surfers, men også andre grupper af den italienske scene som Denial, Punx Worse elendige, Sammentrækning, Impact, Cheetah Chrome Motherfuckers og RAF Punk. Opgørelsen blev udgivet i samarbejde med fanzine San Francisco til international distribution maximumrocknroll, der holdt en månedlig kolonne på italiensk hardcore punkscene.

Gruppen brød op i begyndelsen af ​​1985 efter en anden europæisk turné med Denial, på grund af interne stridigheder.

Efter nedgangen

Kætteri Albummet kommer ud i 1985 posthumt.

Bassist Silvio "Tato" Bernelli vil slutte sig til Indigesti.

Den samme Bernelli offentliggjort i 2003 selvbiografiske roman Drengene fra Heap, hvor beskriver han sine erfaringer som musiker hardcore Tilbagegang og Indigesti og minder de år af sin ungdom, forsøger hvad det betød at spille i et band at forklare læseren fuldstændig uafhængig og skilt fra lovene i pladeindustrien.

I 2003 sammen SOA Records Agipunk at udgive en samling af sange med titlen Tilbagegang 1982-1985: som et løfte.

Træning

  • Sandro "Sandr'opp" Bramardi - stemmen
  • Marzio "Mungo V.R." Bertotti - guitar
  • Silvio "Tato" Bernelli - lav
  • Roberto "Skat" Farano - Batteri

Diskografi

Album

  • 1983 - Controproduzioni
  • 1984 - Kætteri
  • 2004 - 1982-85: som et løfte,

Split album

  • 1984 - Wild Bunch, med Denial

Opsamlinger

  • 1983 - Torino 198x
  • 1984 - International P.E.A.C.E. Fordel Compilation
  • 1994 - før Anden Republik
  • 1995 - Ruin Hardcore - Levende 1.981-1.985
  • 1996 - Ingen kan Beslut for dig
  • 1997 - All'Ombra Della Mole - Torino 1982/85
  • 2005 - Punk I Italien
Forrige artikel Adam Murray