Abyssic Hate

25-02-2018 Ib Solberg A
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Den Abyssic Hate er en australsk gruppe født i 1993 i Melbourne. Den eneste komponent og stifter Shane Rout opkald for hvert instrument. Bandets navn er løst baseret på den sang I skyggen af ​​den Horns, den norske black metal-band Darkthrone. De emner, der er fokuseret kraftigt på depression, den misantropi og had mod kristendommen og den menneskelige race, som ifølge samme Shane er: & lt; & lt; Den absolutte vederstyggelighed af skabelsen historie med meget få funktioner, som du gemmer & gt; & gt;. Gruppen udgivet et album til dato, en samling, en EP, en split album og 4 demo. I øjeblikket bandet er underskrevet til Ingen Farver Records.

Ud over sit arbejde, gruppen deltog også i albummet Hyldest til Absurd med sangen sejren er vor og kompilering Smashing forræderne og Ingen Farver Records Compilation Vol. II med sangen forrådt.

Diskografi

  • 1994 - Rensning af en gammel Race
  • 1995 - Depression
  • 1996 - Livet er en smerte i nakken
  • 1997 - forenet af Hedensk Blood
  • 1998 - Eternal Damnation
  • 1999 - Forrådt
  • 2000 - Suicidal Emotions
  • 2006 - Et årti med Hate

Træning

  • Shane Rout
Forrige artikel Ayin og Yesh
Næste artikel Alphard