Abhinanda

Den Abhinanda er en hardcore punk / lige kant Sverige, dannet i 1992 i Umeå.

Gruppe historie

Ideen til at danne Abhinanda José SAXLUND, Jonas Lyxzén og Adam Nilsson, blandt deres venner, og Mattias Abrahamsson, klassekammerat Lyxzén. Efter optagelse af en demo og have spillet i lokale koncerter, besluttede de at indspille en mini-cd, uvidenhedens mørke, udgivet af desperate kamp Records, oprettet af den samme SAXLUND.

I løbet af denne tid, han blev hyret Kristofer Steen, med hvem han spillede i Abrahammson BSP, og begynde at skrive sange til det første album i studiet, Senseless, udgivet i 1994. I 1993, da de afviger på turné til Norge med Refused, mens der i "efter sommer, efter offentliggørelsen af ​​Senseless, spille en kort tur til Europa.

Med indførelsen af ​​Steen i Refused, blev han ansat som den nye guitarist Pär Hansson, som for nylig forlod den samme Refused. Efter udgivelsen i 1995 af den nye EP, Neverending Well of Bliss blev Daniel Berglund ansat som trommeslager i bandet til at erstatte Lyxzén.

I 1996 udgav han en ny studiealbum, s / t, efterfulgt af turné i Norge, Sverige, Tyskland, Belgien og Østrig, samt en ny ændring af guitarist, med Nicklas Rudolfsson stedet for Nilsson. I 1998 indspillede han og løsladt The Rumble, efterfulgt af ny tur i Spanien og Sverige, før bandet smelter i det følgende år.

I 2004 Abhinanda samlet til en koncert i Umeå, og i 2009 kom ud af deres første kollektion Kizuna, offentliggjort i det japanske marked fra Alliance Trax Records.

Træning

Nuværende

  • Jonas Lyxzén
  • Adam Nilsson
  • Mattias Abrahamsson
  • Pär Hansson
  • José SAXLUND

Ex komponenter

  • Daniel Berglund
  • Jakob Nyström
  • Niklas Rudolfsson
  • Kristofer Steen

Diskografi

Album studie

  • 1994 - Senseless
  • 1996 - s / t
  • 1998 - The Rumble

Samlinger

  • 2009 - Kizuna

EP

  • 1993 - uvidenhedens mørke
  • 1995 - Neverending Well of Bliss
  • 1998 - split med Unbroken

Optrædener på kompilationer

  • 1994 - Bemærkning af frustration i Straight Edge som fuck
  • 1995- os alle i lige kant som fuck II
  • 1996 - Skulls i børn i Heat
  • 1996 - Meat Is Murder i Forsvarere af den undertrykte Race
  • 1997 - Bryder ind Jesu genkomst, del II
  • 1997 - Desasir i Straight Edge som fuck III
  • 1998 - Top of the World i Still Screaming
Forrige artikel Alexanderplatz station
Næste artikel Alexander af Rom