9MUSES

De 9MUSES har et k-pop band Sydkorea, dannet i Seoul i 2010. Gruppens navn er inspireret af muser i den græske mytologi.

Biografi

2010 debut med Lad os få et Party

Forfatning 9MUSES blev annonceret i april 2009, at kommunikere til pressen, at han snart ville debut en ny pige gruppe består af ni piger allerede er kendt for deres evne til skuespillerinder, modeller, sangere og oplægsholdere. En del af uddannelsen blev lækket på 26 marts 2010, efter fremkomsten af ​​en af ​​dem, Minha, i videoen til "All Day" af ZE A. Den 27. juli, Star Empire Entertainment sprede video af høringen, som daterer sig tilbage til 2008, Sera, mens de udfører "stak" Stacie Orrico. Kort før premieren, bandet lavet en cameo i den koreanske drama Gyeolhonhae juseyo, spille et bånd af håbefulde idol.

De 9MUSES debuterede den 12. august med enkelt album lad os få en part. Sangen Lanceringen "Ingen Playboy", produceret af komponisten Rainstone og Park Jin-ung, men fik ikke et godt resultat. Uddannelsen, der havde haft en ændring af seks medlemmer i månederne før premieren, skiftede igen, når kort efter, Jaekyung forlod bandet for at koncentrere sig om hendes modeling karriere og blev erstattet af en anden model, Hyuna. Med annektering af den nye sanger, udgivet i oktober samme år de enkelte damer, også produceret af Rainstone. Den 29. november, gruppen dukkede op i en episode af sitcom Mongttang naesarang. For at nærme sig det japanske marked, 26 December, 2010 den 9MUSES udførte seks sange begivenhed Seoul Tog, sammen med VOS og ZE: A.

2011-2012: "Figaro", og søde Rendezvous

I februar 2011 blev det meddelt, at de ville forlade Rana og Bini 9MUSES at forfølge andre interesser, og at der sandsynligvis ville blive erstattet. Euaerin besluttede også at tage en pause, men vendte tilbage til gruppen efter tre måneder, og den 18. august de udgav et digitalt indre "Figaro", med sin musikvideo. For comeback, den 9MUSES allenarono deres vokale færdigheder til at få et mere modent. Når startede fremme af sangen, pladeselskabet besluttet at ændre deres navn til Sweet Candy, som der var, men syv og ni. Men senere, bekendtgjorde han, at navnet ikke ville blive ændret, og som ellers ville have tilføjet to nye medlemmer.

Den nye sangerinde Kyungri blev præsenteret gruppeudstillingen i Abu Dhabi. Han debuterede på 10 jan 2012 med udgivelsen af ​​videoen til "Nyheder", hvis single blev solgt den næste dag. Den koreografi blev kritiseret, fordi det blev anset for provokerende, og følgelig er blevet ændret lidt; "Nyheder", dog var deres første sang at nå toppen 40. Den 6. marts blev han præsenteret teaser af "Ticket", taget fra den første EP Søde Rendezvous. Musikvideoen kom to dage senere, albummet sammen, hvilket gjorde det til top 10 bedste sælgere, et mål, aldrig opnået før af gruppen. 25 maj 2012, den 9MUSES realiserede to videoer til sangen "My Youths Allegiance", der består for den militære kampagne.

I juli, de kom med i bandet 02:00, 4Minute, MBLAQ, Dal Shabet, Sistar, ZE: A, Miss A og B1A4, at ifølge den kollektive navn Team SIII, skabte sangen "Vind Day" til legene i XXX olympiade .

2013-nu: Første album og ændringer i uddannelse

Den 10 januar 2013 blev annonceret trådte i gruppens niende medlem, Sunga. I slutningen af ​​måneden vendte de tilbage til scenen med en ny single hedder "Dolls", ledsaget af en musikvideo, som var i stand til at komme ind i top 10 ranking Instiz iChart downloads i real-tid, og deres sang var den første til at nå top 20 i Gaon Chart. For at fremme den sang, de 9MUSES opdelt i to sub-enheder, den mørke og hvide Muses Muses. Den 9. maj, blev det udgivet deres andet mini album Wild, foregrebet af videoen af ​​sangen af ​​samme navn. Sangen debuterede på Gaon Chart tredivte sted, mens albummet til fjerde. I mellemtiden, i juli, blev udgivet i USA sponsoreret en dokumentar af BBC, i en forkortet version, dedikeret til deres aktiviteter før og efter debuten med titlen 9MUSES Star imperium, hvis fulde tekst blev først offentliggjort i september 2014.

Efter to måneders forfremmelse, annoncerede 9MUSES et nyt afkast med deres første album forlænget, Prima Donna. Sidstnævnte blev offentliggjort den 14. oktober efterfulgt af singlen "Gun", og videoen af ​​sidstnævnte. Den 4. december den 9MUSES udgivet nye digitale single "Lim", som debuterede i Gaon Chart i fireogtyvende sted.

Den 1. januar 2014 den 9MUSES fløj til Singapore for at åbne koncerten af ​​sangeren Regn, udfører for den første halve time med "Figaro", "Nyheder", "Ticket", "Dolls", "vilde", "Gun", og "Lim", der netop havde afsluttet fremme tv-shows i Korea. Den 29. januar blev det annonceret af agenturet musik Lee Sem og Eunji ville forlade gruppen for at fortsætte deres individuelle aktiviteter. Den 23. juni 2014 blev det meddelt, at han ville forlade Evening gruppen på grund af udløbet af hans kontrakt. Den 9MUSES de udførte derefter, sammen med resten af ​​de kunstnere Star Empire Entertainment er "1st Incheon-Bangkok Drøm Concert" i Thailand den 28. juni.

5. juli i løbet af programmet Bulhuui Myeong-GOG 2, Hyuna, Kyungri, Minha Sunga og sang med ZE: En en coverversion af "Twist King" af Turbo. 11. november i 9MUSES lastet, på sit officielle YouTube-kanal, de episoder af deres reality show, med titlen Namyu støbt.

Træning

  • Hyuna - stemme
  • Euaerin - stemme, rapper
  • Sunga - stemme, rapper
  • Kyungri - stemme
  • Hyemi - stemme
  • Minha - stemme
  • Jaekyung - stemme
  • Rana - Rapper
  • Bini - stemme
  • Lee Sem - stemme, rapper
  • Eunji - stemme, rapper
  • Aften - stemme


Diskografi

Studiealbum

  • 2013 - First Lady

EP

  • 2012 - Søde Rendezvous
  • 2013 - Wild

Enkelt

  • 2010 - lad os få en part
  • 2013 - Dukker

Digitale singler

  • 2011 - Figaro
  • 2012 - Nyheder
  • 2013 - Lim

Video

  • 2010 - "Nej Playboy"
  • 2011 - "Figaro"
  • 2012 - "Nyheder"
  • 2012 - "Ticket"
  • 2013 - "Dolls"
  • 2013 - "Wild"
  • 2013 - "Gun"
  • 2013 - "Lim"

Samarbejde

  • 2010 - Give Me
  • 2011 - Shooting Star
  • 2012 - Vind The Day
  • 2012 - Get Up
  • 2012 - I Need Your Love
  • 2013 - Denne sang er for dig
  • 2014 - Nogle

Anerkendelser

Forrige artikel .45 Colt