36 Crazyfists

De 36 Crazyfists er metalcore band dannet i USA i 1994 i Anchorage, Alaska. Bandets navn stammer fra Jackie Chan film, De 36 Crazy Fists. De indspillede fem albums i huden, Bitterhed Star, A snedækkede Romance, Rest Inde i Flames, The Tide og dens Takers og endelig kollisioner og Castaways. I øjeblikket underskrev jeg til Roadrunner Records.

Gruppe historie

Begyndelsen

Grundlagt i december 1994 i Anchorage, gruppen begyndte med arbejdet i nu metal støber, flytte til en mere moderne metalcore kun på det andet album.

Tidlige succeser

Efter udgivelsen af ​​deres første hit rekord, Bitterhed Star, begyndte de en amerikansk turné med bands som Candiria, Gud forbyde det, Chimaira, den Diecast, og Hotwire.

Efter turnéen USA, begyndte de den europæiske gadeoptøjer Tour med Killswitch Engage og Five Pointe O.

De seneste begivenheder

En turné sluttede, de 36 Crazyfists begyndte at skrive det nye materiale, som så ville danne en snedækkede Romance, som blev udgivet i 2004 og produceret af James Wisner.

Deres fjerde fuld længde, Rest Inde i Flames, med deltagelse af Jonah Jenkins af Miltown, og af Howard Jones fra Killswitch Engage og Tom Gomes.

Komponenterne i de 36 Crazyfists nu bor i Portland.

Træning

Nuværende

  • Brock Lindow - stemme
  • Kyle Baltus - Batteri
  • Steve Holt - guitar
  • Mick Whitney - lav

Ex komponenter

  • JD Stuart - lav
  • Thomas Noonan - Batteri

Diskografi

Studiealbum

  • 1997 - i huden
  • 2002 - Bitterhed Star
  • 2004 - En sneklædte Romance
  • 2006 - Rest Inde i Flames
  • 2008 - The Tide og dens Takers
  • 2010 - Sammenstød og Castaways

Ep

  • 1995 - EP Boss Buckle
  • 1997 - Suffer Tree EP
  • 2008 - Oculus EP

Demo

  • 1999 - "Demo '99
Forrige artikel 2013 Familie Circle Cup
Næste artikel 3J symboler